Ersan İlyasova'nın Takımı Milwaukee, Deplasmanda New Orleans'a Yenildi

Amerikan Profesyonel Basketbol Ligi'nde (NBA) sezona TSİ sabaha karşı oynanan 13 karşılaşmayla devam edildi

Amerikan Profesyonel Basketbol Ligi'nde (NBA) sezona TSİ sabaha karşı oynanan 13 karşılaşmayla devam edildi. Milli yıldız Ersan İlyasova'nın takımı Milwaukee Bucks, deplasmanda New Orleans Hornets'a 95-91 mağlup oldu. Ersan, kenardan gelerek 15 dakika süre alırken, 4 sayı ve 3 ribauntla maçı tamamladı.
New Orleans'tan David West, 22 sayıyla maçın en skorer ismi olurken, Hornets'ın All Star guardı Chris Paul de 17 sayı ve 16 asistle galibiyetin mimarlarından oldu. Karşılaşmanın ilk iki periyotu, 47-47 eşitlikle geçilse de üçüncü periyotta oyunun hakimiyetini ele alan ev sahibi ekip New Orleans, son periyota 6 sayı avantajla girdi ve kalan sürede de üstünlüğünü koruyarak sahadan galibiyetle ayrılmayı bildi. Bu arada, New Orleans Hornets'ın yeni koçu Monty Williams, kariyerinin ilk maçından galibiyetle
ayrılmış oldu.
Milwaukee Bucks cephesinde ise, geçtiğimiz Nisan ayında sakatlanan Andrew Bogut, 15 sayı ve 15 ribauntluk 'double-double'ı ile sahalara iyi bir dönüş yaptı ancak takımını galibiyete taşıma başarısı gösteremedi.