Antalya'daki Avrupa Dart Şampiyonası'da Galler Şampiyon Oldu

Bu yıl da Efes Dark sponsorluğunda yapılan Avrupa Dart Şampiyonası ve Turkish Open Efes Dark Cup'ın şampiyonları belli oldu.

Antalya Kemer-Grand Haber Hotel'de gerçekleşen Avrupa Dart Şampiyonası'nda aralarında İngiltere, Galler, Romanya, Finlandiya, İran ve Hollanda'nın da bulunduğu 30 ülkeden yüzlerce yerli ve yabancı dart tutkunu finale kalmak için büyük bir mücadele sergiledi. Bu mücadeleler sonunda takım erkekler genel klasmanda İngiltere, takım bayanlar genel klasmanda ise Galler şampiyon oldu. Tek erkeklerde Galler'den Martin Phillips Hollandalı rakibi Willy Van De Wiel'ı 7-3 yenerek tek erkeklerde Avrupa
Şampiyonluğu'nu kimseye kaptırmazken tek bayanlarda ise Avrupa Şampiyonu Hollandalı Francisca Galleden rakibi Galler'den Julie Gore'u 7-5 yenerek şampiyon oldu.
Turkish Open Efes Dark Cup'ta ise tek erkeklerde İngiltere'den Scott Waites, tek bayanlarda ise Galler'den Rhian Edwards birinci oldu. Çift erkeklerde İngiltere'den John Walton ve Scott Waites, çift bayanlarda İngiltere'den Louise Carroll ve Karen Lawman turnuvayı şampiyon olarak tamamlarken karışık çiftlerde de Galler'den Martin Phillips ve Rhian Edwards çifti birinci oldu.