Turuncu-beyazlı Kulüp Ekonomik Sıkıntı Ve Tesislerin Masraflarını Karşılayamama Noktasına Geldiği İçin Çatalan Tesisleri'nden Osman Yereşen Tesisleri'ne Dönme Hazırlığı Yapıyor

Bank Asya 1. Lig takımlarından Adanaspor'da geçmişe dönük tesis kira bedeli ve elektrik ödemelerinin faiziyle birlikte talep edildiği bildirildi.

Ekonomik sıkıntı ve tesislerin masraflarını karşılayamama noktasına geldiği için Çatalan Tesisleri'nden Osman Yereşen Tesisleri'ne dönme hazırlığı yapan Turuncu-beyazlı kulüpten geçmişe dönük tesis kira bedeli ve elektrik ödemelerinin faiziyle birlikte talep edildiği belirtildi.
Kulüp Başkanı Bayram Akgül, Çatalan Tesisleri'ne öncelikle gitmeyi kabul etmediklerini hatırlatarak, "Daha sonra Aytaç Durak'ın başkanlığı döneminde şu an görevde bulunan Zihni Aldırmaz'ın da bulunduğu ortamda Çatalan Tesisleri'nin masraflarının karşılanacağı ifade edildiği için biz Çatalan Tesisleri'ne gittik. Son olarak Çatalan Tesisleri ile ilgili geçmişe dönük kira bedeli ve elektrik ödemelerinin faiziyle birlikte talep edilmesini çok manidar buluyorum" dedi.
(VŞA-EYB-S)