Spor Toto 3. Lig

Spor Toto 3. Lig 1. Grup takımlarından Malatyaspor'da takım kaptanı Mehmet Yoldaş, Menemen Belediyespor maçıyla çıkışa geçmek istediklerini söyledi.

Malatyaspor, Menemen Belediyespor ile hafta sonu oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarını sürdürdü. Yeşiltepe Tesisleri'nde, teknik direktör Mehmet Kaplan yönetiminde hazırlıklarını sürdüren sarı kırmızılı takımda sakatlığı devam eden Murat Avcu takımdan ayrı yaptığı düz koşunun ardından çalışmayı tamamladı.
Belediye Bingöslpor karşılaşmasında kırmızı kart gören Mustafa Aslan ve Uğur Gölgeli ile kart cezalısı olan Hakan Koç'un Menemen Belediyespor karşısında forma giyemeyecekleri kaydedildi.
Öte yandan, takım kaptanı Mehmet Yoldaş, gazetecilerin sorularını cevapladı. Belediye Bingölspor karşısında özellikle ikinci yarıda iyi mücadele ettiklerini kaydeden Yoldaş, puan aldıkları için mutlu olduklarını kaydetti. Yoldaş, Belediye Bingölspor karşısında eksik kalmalarına rağmen takımın galibiyet için elinden geleni yaptığını ifade ederek, "Belediye Bingöslpor karşılaşmasının ilk yarısında istediğimiz oyunu sahaya yansıtamadık. İkinci yarıda üstün olan taraf bizdik. Ancak yan hakemin ofsayt olan
golü vermesiyle geriye düştük. Bunun yanında Mustafa Aslan ve Uğur arkadaşlarımız kırmızı kartla oyun dışı kaldı. Sahada 9 kişi kalmamıza rağmen iyi bir mücadele ortaya koyduk. Sonuçta da golü 90+2'de bulduk. Golden sonra da pozisyon yakaladık ama değerlendiremedik. Sonuçta sahadan 1-1'lik sonuçla ayrıldık. Puan aldığımız için mutluyuz" dedi.

"MENEMEN BELEDİYESPOR KARŞILAŞMASIYLA ÇIKIŞA GEÇMEK İSTİYORUZ"
Hafta sonu sahalarında Menemen Belediyespor ile karşılaşacaklarını kaydeden Yoldaş, "Takım olarak iyi mücadele ediyoruz. İyi bir birliktelik ve arkadaşlık ortamı var. Teknik Direktörümüz Mehmet Kaplan'da futbolcularla yakından ilgileniyor. İyi oyunumuzu skora yansıtamamanın sıkıntısını yaşıyoruz. Sahamızda oynayacağımız Menemen Belediyespor karşılaşmasını kazanarak, çıkışa geçmek istiyoruz. Eksiklerimiz olmasına rağmen bütün futbolcu arkadaşlarımız sahada görev verildiğinde elinden geleni yapıyor.
İnşallah Menemen Belediyespor karşılaşmasını kazanacağız ve çıkışa geçeceğiz" diye konuştu.

"TARAFTARLARIMIZI BEKLİYORUZ"
Yoldaş, futbolcuların onurlu bir mücadele verdiğini belirterek, "Malatyaspor'da yönetim, teknik heyet ve futbolcular olarak onurlu bir mücadele veriyoruz. Herkes elinden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyor. Taraftarlarımızın da bizi yalnız bırakmasını istemiyoruz. Taraftarlarımız destek verirse bu bize artı motive olacaktır. İnşallah biz de galibiyet alarak taraftarlarımıza armağan edeceğiz" şeklinde konuştu.