Pascal Nouma Ve Vedat İnceefe, Sakarya Üniversitesi'nde Söyleşiye Katıldı

Beşiktaş'ın eski futbolcusu Pascal Nouma ve Galatasaray'ın eski futbolcusu Vedat İnceefe Sakarya Üniversitesi'nde söyleşiye katıldı.

Sakarya Üniversitesi, Üniversite - Sanayi İşbirliği Topluluğu ve Genç MÜSİAD Sakarya Şubesi tarafından düzenlenen Girişimci Hayatlar isimli konferanslar devam ediyor. Toplantıların bu seferki konukları Galatasaraylı eski futbolcu Vedat İnceefe ve Beşiktaş taraftarların gönlünde taht kuran eski futbolcusu Pascal Nouma oldu.
Sakarya Üniversitesi Kongre ve Konferans Merkezinde düzenlenen söyleşide Beşiktaşlı eski futbolcu Pascal Nouma yaptığı sempatik hareketler ve verdiği cevaplar ile salonda bulunan Beşiktaşlı öğrencileri coşturdu. Nouma'yı Galatasaraylı öğrencilerde ayakta alkışladı. Daha önce katıldığı bir programda yer alan kolbastı şovunun kurulan perde de gösterilmesi Pascal tarafından şaşkınlıkla karşılanırken görüntüleri izleyen Nouma daha sonra sahnenin ortasına gelerek kısa süreli kolbastı şovunu Sakarya'da da
sürdürdü.
Galatasaray'ın yeni teknik patronu George Hagi hakkında konuşan Vedat İnceefe, "Hagi Galatasaray'ın içerisinden gelen ve orada neler yapması gerektiğini bilen biri. Galatasaray'a Tugay ile birlikte çok faydalı olacaklardır. Ben bu kan değişiminin yararlı olacağını düşünüyorum" dedi.
Öğrenciler ile soru cevap şeklinde sohbet eden ikili programın sonunda hayranlarına bol bol imza dağıttı. Nouma ve Vedat, yaşanan küçük çaplı kargaşanın ardından salondan güzlükle ayrılabildiler.