Diyarbakırspor, Samsunspor Deplasmanına Hazırlanıyor

Bank Asya 1. Lig takımlarından Diyarbakırspor, hafta sonu deplasmanda oynayacağı Samsunspor maçına hazırlanıyor.

Suat Kaya'nın istifasından sonra yeni bir teknik direktörle anlaşılmazken, dün başlayan idmanlarda takımı genel menajer Ömer Çakmak ile yardımcı antrenör Yılmaz Aslan ve altyapı antrenörü Fehmi Çağlar çalıştırmaya başladı. Genel menajer Ömer Çakmak, Samsunspor'un ligin güçlü ekipleri arasında bulunduğunu, Diyarbakırspor'un ise zor günler geçirdiğine dikkat çekti.
Çakmak, "Samsunspor'un gücünü biliyoruz. Hücümda çok etkililer ve iyi sezon geçiriyorlar. Bizi zor bir maç bekliyor. Sıkıntılı bir durumdayız. Ancak futbolcu kadromuzun en azından 3 puanla son sırada olacak bir kapasitede olmadığını biliyoruz. Samsunspor maçına en iyi şekilde hazırlanmaya çalışacağız. Futbolcu kardeşlerimizin kalitelerini sahaya yansıtarak puan alacaklarına inanıyoruz" dedi.
Çakmak, kadroda rotasyona gideceklerini ifade ederken, takımda Savaş, Uğur Akdemir ve Suat Usta'nın sakatlıklarından dolayı Samsun'da forma giyemeyeceğini, elinde kırık olan Zafer Şakar'ın durumunun hafta içerisinde belli olacağını kaydetti. Çakmak, Ufuk Bayraktar'ın cezasının sona erdiğini de dile getirdi.