Trabzonspor Bonus Card Hayata Geçirildi

Trabzonspor Kulübü, Denizbank ile yaptığı iş birliği sonucunda Bordo-mavili renklere gönül veren taraftarlara özel "Trabzonspor Bonus Card' uygulamasını hayata geçirdi.

"Bordosu mavisi, Bonus'un harbisi" sloganıyla taraftarların kullanımına sunulan kartın tanıtım toplantısı Zorlu Grand Otel'de yapılırken Trabzonspor Başkanı Sadri Şener ve Denizbank Genel Müdürü Hakan Ateş arasında sözleşme imzalandı. Toplantıya, Trabzon Valisi Dr. Recep Kızılcık, Trabzon Belediye Başkan Yardımcısı Ergin Aydın, Trabzonspor Yönetim Kurulu Üyeleri, teknik direktör Şenol Güneş, Trabzonspor Genel Müdürü Sinan Zengin, futbolculardan takım kaptanı İbrahim Yattara, Teofilo, Colman, Serkan Balcı
ve Tolga Zengin katılırken, Denizbank reklamlarında oynayan şovmen Beyazıt Öztürk de tanıtım toplantısında hazır bulundu.

ŞENER: "KULÜBÜN KALICI VE SABİT GELİRLERE KAVUŞMASI ÇOK ÖNEMLİ"
Trabzonspor Kulübü Başkanı Sadri Şener, kulübün kalıcı ve sabit gelirlere kavuşması adına bu tarz projelerin son derece büyük bir önem taşıdığını belirterek, "Denizbank ile yeni bir organizasyona imza attığımız için çok mutluyum. Bundan sonra taraftarlarımıza düşen, TS Bonus kartıyla yapacakları harcamalarla kulübümüze katkı da bulunmaları ve kendilerine tanınan ayrıcalıklardan faydalanmalarıdır" dedi.
Şener, Denizbank ile ilgili olan bir anısını da şöyle anlattı:
"Mahmut Aksu ile birlikte Teofilo'yu almaya giderken, teminat mektubu isterler diye Denizbank'a müracaat ettik. Uçağa bindik gittik. Yaptığımız görüşmeler sonrası anlaşmaya vardık. Yöneticileri bizden teminat mektubu istedi. Biz yok diyoruz. O sıra telefon çaldı. Mahmut, bana (Denizbank tamam) dedi. Ben de yöneticilerine tamam mektubu veriyoruz deyip Teofilo'yu aldık. Bu benim Denizbank ile ilgili önemli bir anımdır" şeklinde konuştu.

HAKAN ATEŞ: "TRABZONSPOR İLE İŞ BİRLİĞİ YAPMAKTAN DOLAYI MUTLUYUZ"
Denizbank Genel Müdürü Hakan Ateş yaptığı konuşmada, Türkiye'nin 4 büyüklerinden biri olan Trabzonspor ile iş birliği yapmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Ateş, "Güzide kulüplerimiz vasıtasıyla Türkiye'de sporun gelişimine katkıda bulunmak bizlere onur veriyor. Trabzonspor Bonus'la hem kulübün gelirleri artacak hem de taraftarlar kendilerine özel birçok ayrıcalıktan yararlanacaklar. Trabzonsporlular kartlarıyla birlikte yapacakları her alışverişte kulüplerine de katkıda bulanacak. Trabzonspor
Bonus'un 5 yılda 100 bin kart sayısına ulaşacağına düşünüyoruz" dedi.

ŞENOL GÜNEŞ: "TRABZONSPOR'U BÜYÜTMEK İSTİYORUZ"
Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş de, "Değişime hazır olan iki kurum Trabzonspor ve Denizbank marka değerlerine güç katarak daha büyümek istiyor. Bu birlikteliği sağlamak için buradayız. Biz Trabzonspor'u büyütmek istiyoruz. Büyütürken bize desteği olan Denizbank'a teşekkür ediyoruz. Bu desteği yaygın bir hale getirmek istiyoruz. Bu konuda teknik olarak bir bilgimiz yok ama futbolun içinde teknik bilgisi olmayanların Türkiye'de çok konuştuğu bir ortamda biz de banka ile ilgili konuşuruz herhalde"
diyerek sözlerini tamamladı.

SİNAN ZENGİN: "TRABZONSPOR BONUS CARD'A BİRÇOK ÖZELLİK EKLEDİK"
Trabzonspor Genel Müdürü Sinan Zengin, Trabzonspor Bonus Card'a birçok özellik eklediklerini belirterek, "Kartımızı daha çekici bir hale getirmeye çalıştık. Bunların başında bizim halen yürürlükte olan taraftar kartta bulunan özelliklerin tamamına yakınını Trabzonspor Bonus Card'a yükledik. Böylelikle kart sahipleri kulübün bütün imkanlarından yararlanacaktır. TrabzonCell ve Taraftar Kart projesinde olduğu gibi bu projenin de kısa vadede kampanya mantığında olmadığını, kulüp var oldukça devam edecek olan
bir projelerdir. Taraftarlarımızın bu projemize bu yönde bakmalarını istiyoruz" şeklinde konuştu.

BEYAZ: "TRABZONSPOR ANADOLU'NUN HAYKIRAN SESİDİR"
Yaptığı esprilerle toplantıya renk katan şovmen Beyazıt Öztürk de bu sezon Trabzonspor'un çok iyi gittiğini belirterek, "Benim abim Trabzonsporlu. Bizler de Artvinliyiz. Bir taraftan böyle bir bağlantımız var. Trabzonspor, sadece Trabzon'un takımı değildir. Trabzonspor, Anadolu'nun haykıran sesidir. Fenerbahçe, Galatasaray ve Beşiktaş şampiyon olursa birbirlerine kızabilirler ama Trabzonspor şampiyon olursa kimse kızmaz. Onun için çok da sevilen bir tarafı vardır. Trabzon'a geldiğim için çok keyifliyim.
Denizbank, çok cesaretli ve en atılımcı bankalardan bir tanesi. Kimsenin giremediği işlere sporda sanatta, birçok işlere Denizbank girebiliyor. Trabzonspor ile Denizbank'ın yan yana duruyor olması bana çok güzel bir resim çiziyor. Bu resim içinde olmak da bana gurur veriyor. Burada herkesin atladığı bir şey var. Attığı gol kadar bonus kazanma hakkı. Bu demektir ki bayağı bir bonus kazanacağız. Çünkü bu sezon Trabzonspor'un maşallahı var. Şenol hocaya elimi uzattım tokalaşmak için insanın tutası gelmiyor.
Tuttuğu zaman ya 7 tane atıyor ya 8 tane" diyerek sözlerini tamamladı.
Bu arada Beyazıt Öztürk, Trabzonspor'un Gineli oyuncusu İbrahim Yattara'yı programına davet etti. Öztürk'un, davetine teknik direktör Şenol Güneş'ten izin alarak "evet" yanıtı veren Yattara'nın önümüzdeki günlerde Beyaz Şov'a katılması bekleniyor.
Karşılıklı atılan imzaların ardından Trabzonspor Kulübü Başkanı Sadri Şener, Denizbank Genel Müdürü Hakan Ateş'e üzerinde "Bonus 61" yazan formayı hediye ederken, teknik direktör Şenol Güneş ise Beyaz'a üzerinde ismi yazılı 61 numaralı formayı hediye etti.
(GÖK-EYB-EYB-S)