Gaziantepspor, Çifte Mesai Yapıyor

Gaziantepspor, Ziraat Türkiye Kupası Play-Off müsabakasında Türk Telekomspor ve Spor Toto Süper Lig'de Karabükspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarına günde çift antrenman yaparak hazırlanmaya başladı

Gaziantepspor, Ziraat Türkiye Kupası Play-Off müsabakasında Türk Telekomspor ve Spor Toto Süper Lig'de Karabükspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarına günde çift antrenman yaparak hazırlanmaya başladı.
Teknik direktör Tolunay Kafkas yönetiminde Celal Doğan Tesisleri'nde yapılan antrenman, ısınma koşusu ve açma-germe egzersizleriyle başladı. Antrenmanın ana bölümünde 5'e 2 oyun ve taktik çalışmalar yapıldı. Antrenman soğuma ve açma germe çalışmalarıyla tamamlandı. Tedavisi devam eden Cristian Zurita takımdan ayrı sahada koşu yaparken, hafif sakatlıkları bulunan Emre Güngör ve Mehmet Yılmaz'ın tedavilerine sağlık merkezinde başlandı.
Teknik direktör Tolunay Kafkas, yaptığı açıklamada, bu hafta hem Ziraat Türkiye Kup/ası hem de Spor Toto Süper Lig'de maç oynayacaklarını belirterek, "Kupada oldukça iddialıyız, çok da istiyoruz. Çarşamba günü kendi sahamızda Türk Telekom'a karşı oynayacağız. Uzun bir aradan sonra kendi sahamızda oynayacağımız maçtan galibiyetle ayrılmayı hedefliyoruz" dedi.
Ziraat Türkiye Kupası maçından sonra hafta sonu da Spor Toto Süper Lig maçında Karabükspor'u konuk edeceklerini kaydeden Kafkas, "Uzun bir aradan sonra ligde de kendi sahamızda seyircimiz önüne çıkacağız. Bunun verdiği ayrı bir heyecan da var. Geleceğe umutlu bakmak ve bu maçı kazanmak istiyoruz" diye konuştu.
Kafkas, Zurita, Emre Güngör ve Mehmet Yılmaz'ın sakatlıkları bulunduğunu ve bu oyuncuların durumunun maç günü belli olacağını ifade etti. Kafkas, zorlu bir dönemden geçtiklerine dikkat çekerek, "4 maç üst üste deplasmanda oynadık, bundan sonra ise fikstür gereği bir içeride bir dışarıda oynayacağız. Bu sebeple taraftarlarımızdan tüm maçlarda bizleri yalnız bırakmamalarını ve desteklemelerini istiyoruz" şeklinde konuştu.