Orduspor-kartalspor Maçının Ardından

Bank Asya 1. Lig'de Orduspor, kendi sahasında ağırladığı Kartalspor ile golsüz berabere kalırken, her iki takım teknik heyeti de gol atamama sıkıntısına dikkat çekti.

19 Eylül Stadyumu'nda oynanan maç sondası teknik heyet ve oyuncular karşılaşmayı değerlendirdi. Teknik direktör Uğur Tütüneker'ün cezası olması nedeniyle takımın başında karşılaşmaya çıkan yardımcı antrenör Engin Çalışır, ikinci yarıda sergilenen oyunu ilk yarıda sergileyemediklerini, kayıp bir 45 dakika bulunduğunu söyledi.
Atağa girmelerine rağmen gol pozisyonunu bulamadıklarını belirten Çalışır, "3, 4 forvet ile onuyoruz. İkinci yarıda iyi bir performans sergiledik ama istediğimiz sonucu alamadık" dedi.
Ordusporlu oyunculardan Ali Çamdalı, oyunu rakip sahaya yıkamadıklarını, ikinci yarı bunu sağlamaya çalıştıklarını, Ahmet Kuru ise ikinci sıraya yükselmek istediklerini, bu maçta hedefin bu olduğu ama istenilenin olmadığını kaydetti.
Kartalspor Teknik Direktörü Ergün Penbe de oyuncularının üzerlerine düşen görevleri layıkıyla yerine getirdiğini ifade ederek, "Orduspor'un iyi oynadığı biliyorduk. İki takım adına gol atanın kazanacağı bir maçtı. Pozisyon bakımında kısır geçmiş olabilir ama Bank Asya 1. Lig'e yakışır maç oldu. Gol atamadık, bu sorunu biliyoruz. Gol sorunu çözünce daha iyi olacak" diye konuştu.
Kartalsporlu Hamza Gezmiş, alt yapıdan gelen oyuncuların iyi bir performans sergilediğini, Şadi Çolak ise, gol sorunun olduğunu, kedisinin golcü bir futbolcu olmasına rağmen sorun yaşadığını ileri sürdü.