Manisaspor-kasımpaşa Maçının Ardından

Spor Toto Süper Lig'in 9. haftasında Manisaspor, konuk ettiği Kasımpaşa'yı 2-1 mağlup etti.

Karşılaşmanın ardından maçı değerlendiren Kasımpaşa Teknik Direktörü Yılmaz Vural, maçın hakkının beraberlik olduğunu söyledi. Vural, kaybetmelerine rağmen çok şey kazandıklarını belirtti. Bu hafta galibiyetle tanışmak istediklerini ifade eden Yılmaz Vural, "Formda bir ekiple oynayacağımızı biliyorduk. Düşündüğümüz bir şey oldu, oyuncularımız sahada performanslarını yansıttılar. 14. dakikada yediğimiz tek gol, hakem Kuddusi Müftüoğlu'nun hatasıydı. Kendisiyle görüştüm ve yardımcı hakemin kendisini
uyarmadığını söyledi. İkinci devre Manisaspor'un bir pozisyonu var. Bizim direkten dönen bir topumuz var. Maçın hakkaniyeti beraberlikti. Ama kazanma isteğimizi, yabancı oyuncularımızı kazandık. Bundan sonraki ilk maçında kazanmayı umut ediyoruz" dedi.
Kasımpaşalı oyuncu Onur, herkes kendilerine ligden düşmüş gözüyle baktığını belirtti. Onur, Kayserispor maçında çıkışa geçeceklerini söyledi.
Sekiz haftadır sıkıntılı bir dönem yaşadıklarını kaydeden Özgür de, "Bu hafta bu sonuç olmamalıydı. İyi oynadığımızı düşünüyorum. Oyunumuz ileriki haftalar için umut oldu" şeklinde konuştu.
Manisaspor Teknik Direktörü Hikmet Karaman, geçen hafta kazandıkları Beşiktaş maçından sonraki Kasımpaşa maçını kazanmalarının istikrar açısından önemli olduğuna dikkat çekti. Kendileri için önemli olanın üç puan olduğunu kaydeden Karaman, "Anadolu takımları büyük takımlarla oynadıktan sonraki maçları vasat geçiyor. Beşiktaş maçından sonra bu galibiyet önemliydi. Birinci golden sonra farkı arttırabilirdik. 2-1'den sonra skoru korumaya gittik. Net pozisyon vermeden kazanmayı bildik" dedi.
Beş maçta 12 puan alan oyuncularını kutladığını kaydeden Karaman, zamana ihtiyaçlarının olduğunu, ancak oyuncularının öğrenme arzusunun kendilerine şevk verdiğini aktardı. Karaman, "Yola devam. Maçlar bitmiyor. Önümüzdeki haftaya bakacağız" açıklamasında bulundu.
Önemli olanın üç puan almak olduğunu, Manisaspor'a geldiğinde kimsenin kendilerine güvenmediğini belirten Makukula, takımın daha iyi olacağını ifade etti. Takım arkadaşı Yiğit İncedemir ise, Hikmet hoca geldikten sonra içeride oynadıkları 5 maçın 4'ünü kazandıklarını hatırlatarak, Manisaspor'u daha iyi yerlere getireceklerini vurguladı.