Çaykur Rizespor Akhisar Belediye Gençlikspor İle Golsüz Berabere Kaldı

Bank Asya 1. Ligi'nde Çaykur Rizespor bugün evinde ağırladığı Akhisar Belediye Gençlikspor ile golsüz berabere kaldı.

Maç sonrası basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Akhisar Belediye Gençlikspor teknik direktörü Mehmet Atilla Özcan, iyi bir maç olduğunu belirterek, "Rizespor şampiyonluğa oynayan ve ona göre kadrosunu kurmuş bir takım. Bizde 3. lig'den beri mücadele ettiğimiz kadromuz ile bu maça çıktık. Şu ana kadar galibiyetimiz yok. Onun ezikliğini yaşayarak en azından burada galip gelmek istiyorduk. İyi bir takımı yenmek istedik. Bunun için pozisyonlara girdik. Ramazan çok güzel bir maç çıkardı bugün. Maçı
kurtaran adam oldu" dedi.
Akhisar Belediye Gençlikspor oyuncularından Emre yeni bir takım olduklarını hatırlatarak, "Rize şampiyonluğa oynayan bir takım. Biz ise yeni bir ekibiz. Mücadelemiz ile ön plana çıkmaya çalışıyoruz. Bir galibiyetimiz eksik. İnşallah onu da alı, 3 puanla tanışırız" diye konuştu.
Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Ümit Kayıhan, ilk yarı oyuncularını tanıyamadığını, ikinci yarıda ise tüm oyuncularının mükemmel bir mücadele sergilediğini söyleyerek, "Hafta içerisinde ne konuştuysak o oldu. Rakip çıktığı dört deplasmanda üç beraberlik bir mağlubiyet almış. Klasmanın en altlarındalar. Ona göre tüm planlarımızı yaptık. Tüm planımız rakibi açıp üzerine giderek oyunu kazanmaktı. Gol bulamadıkça rakip takımın direnci arttı. İkinci yarı çok iyi oynadık. İlk yarı ben takımımı tanıyamadım. Bu
takım bizim takımımız değil. İkinci yarı hakikaten canla başla mücadele ettiler. İlk 45 dakikayı boşu boşuna geçirdik. İkinci 45 dakika maça çok asıldık. Ama takibi üç puanın getirisi gol oluyor. Biz golü bulamadık" şeklinde konuştu.
Çaykur Rizesporlu futbolcu Serkan ise Koray'a verilmeyen bir penaltı olduğunu ve bu pozisyonun maçın dönüm noktası olduğunu kaydederken, Erkan ise berabere kaldıkları için üzgün olduklarını söyledi.
(GF-ÖS-BÇ-S)