Spor Toto 3. Lig

Spot Toto 3. Lig 1. Grup ekiplerinden Malatyaspor, 24 Ekim Pazar günü deplasmanda Belediye Bingölspor ile deplasmanda oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarını sürdürdü.

Yeşiltepe Tesisleri'nde, teknik direktör Mehmet Kaplan yönetiminde çalışan sarı kırmızılı takımda futbolcuların istekli ve hırslı oluşları gözlerden kaçmadı. Teknik direktör Mehmet Kaplan futbolcularla yakından ilgilenirken, özellikle çift kale maçta kaplan oyunu sık sık durdurarak, futbolculara uyarılarda bulundu. Özellikle şut çalışmasında futbolculara uyarılarda bulunan Kaplan, gol yollarındaki eksikleri gidermeye yönelik çalışmalar yaptırdı.
Grupta galibiyeti bulunmayan sarı kırmızılı takım Belediye Bingölspor karşılaşmasından galibiyetle ayrılmanın hesaplarını yapıyor. Grupta oynadığı 7 karşılaşmada 3 beraberlik 4'te mağlubiyet alan sarı kırmızılı takım, elde ettiği 3 puan ile 17. sırada yer alıyor.
Takımla ilgili İHA muhabirinin sorularını cevaplayan Kulüp Başkanı Mustafa Korkmaz, "Futbolda öncelikli olarak iyi oynayan kazanır. Ben bu karşılaşmada bütün olumsuzlukları yeneceğimize inanıyorum. Bu karşılaşma bizim için dönüm noktası olacak ve şans bizden yana dönecektir" dedi.
Futbolcuların Belediye Bingölspor karşılaşmasına en iyi şekilde hazırlandıklarını ifade eden Korkmaz, "Belediye Bingölspor karşılaşması bizim için büyük önem taşıyor. Bu karşılaşmayı kazanarak, çıkışa geçmek istiyoruz. İnşallah futbolcular sahada elinden geleni yapacak ve galibiyetle tanışacağız" diye konuştu.