Fenerbahçe'de Derbi Hazırlıkları Sürüyor

Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig'in 9. haftasında kendi sahasında Galatasaray ile oynayacağı maçın hazırlıklarına, sabah saatlerinde Can Bartu Tesisleri'nde yaptığı antrenmanla devam etti.

Sportif Direktör ve Teknik Sorumlu Aykut Kocaman yönetiminde saat 11.00'da başlayan ve 1 saat 35 dakika süren aynı zamanda ilk 45 dakikası basına açık antrenman boyunca Kocaman'ın yardımcıları Fahrudin Ömeroviç ve İsmail Kartal, antrenör Turgay Altay, kaleci antrenörü Murat Öztürk, kondisyoner Alper Aşçı ile maç analisti Arda Keskin de çalışmada hazır bulundu.
Koşu ve ısınma hareketleriyle başlayan antrenman, dayanıklılık ve çabukluk çalışmalarıyla devam etti. Ardında 3 ayrı grupla 5'e 2 top kapma ve pas çalışması gerçekleştiren Sarı-lacivertli oyuncular, dar alanda yaptıkları çift kale maçla antrenmanı noktaladı.
Tedavisini ülkesinde sürdüren Daniel Güiza, sol ayağından ameliyat olmak için Almanya'ya giden Özer Hurmacı, U19 Milli Takımı'nda yer alan oyuncular Gökay Iravul, Okan Alkan ve Berk Elitez antrenmanda yer almazken, tedavisi süren Selçuk Şahin ile Alex de Souza ise Bireysel Oyuncu Antrenörü Dolu Arslan eşliğinde takımdan ayrı yaptığı çalışmalarla antrenmanı tamamdı.
Fenerbahçe, Galatasaray maçı hazırlıklarına, 22 Ekim Cuma günü Can Bartu Tesisleri'nde yapacağı antrenmanla devam edecek. Saat 17.00'de başlayacak çalışma, basın mensuplarına kapalı tutulacak.
(EMR-ERS-ERS-S)