Çorum Valisi Çakır, Spor Camiası İle Bir Araya Geldi

Çorum Valisi Nurullah Çakır, Çorumspor'un Bank Asya ve Süper lige çıkacak güçte bir takım olduğunu belirterek, Süper lige çıkan bir ilin valisi olmayı arzu ettiğini söyledi.

Vali Nurullah Çakır, Çorumspor yönetimi, teknik heyeti ve futbolcuları ile ildeki spor kuruluşlarının temsilcilerine yemek verdi. Penez Otel'de verilen yemeğe Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, Garnizon Komutanı J. Alb. Hakan Saraç, Emniyet Müdürü Necmettin Emre, Çorumspor Kulüp Başkanı Necmi Özkaya, Teknik Direktör Ali Güneş, daire müdürleri, futbolcular ve spor kuruluşlarının temsilcileri katıldı.
Yemek bir konuşma yapan Vali Çakır, futbolun modern dünyanın en popüler spor dallarından birisi olduğunu belirtti. Futbolun en yaygın spor dallarının başında geldiğine işaret eden Çakır, bir ilin, ülkenin tanıtımında da sporun yerine hiçbir şeyin tutmadığının altını çizdi.
Çakır, her zaman Çorumspor'un yanında olduklarını ve olmaya devam edeceklerini dile getirdi. Çakır, futbolda her şeyin telafisinin olduğunu ancak maç sonunda kaybedilen puanının veya puanların telafisinin mümkün olmadığını kaydetti.
Emek ve alın terinin karşılığının verileceğini bundan kimsenin şüphe duymamasını dile getiren Vali Çakır, herkesin görevini yaptığı taktirde sorunların tek tk çözüme kavuşacağını ifade etti. Bütün şehrin kulağının Çorumspor'da olduğunu anlatan Çakır, futbolculara bundan sonraki maçlarında başarılar diledi.
Çorumspor yöneticisi Erol Karataş ise, görev geldikleri günden itibaren yaptıkları çalışmalarla kulübü belirli bir yere getirdiklerini belirtti. Kulübün mali yönden bir sıkıntısının olmadığını dile getiren Karataş, takımın emin ellerde olduğunu sözlerine ekledi.