Ankaragücü, Lider Bursaspor'la Oynayacağı Maçın Hazırlıklarını Sürdürüyor

Ankaragücü, Spor Toto Süper Lig'in 9. haftasında Bursaspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını sürdürüyor.

Galatasaray'ı 4-2 yendikten sonra moral kazanan Ankaragücü'nde, Bursaspor çalışmaları mutlak 3 puan üzerine yapılıyor. Teknik direktör Ümit Özat yönetiminde yapılan çalışmalarda futbolcuların bir hayli neşeli olduğu görülüyor. Sakatlığı geçen Adem Koçak takımla birlikte çalışmalara başlarken, sakatlıkları devam eden Vittek ve Bayram, Bursaspor karşısında forma giyemeyecek.
Ankaragücü Teknik Direktörü Ümit Özat, Galatasaray maçını artık geride bıraktıklarını belirterek, "Galatasaray karşısında ilk yarının son 20 dakikası hariç oynanan futboldan çok memnunum. Oyunun genelinde iyi mücadele ettik. İki forvetle çıktık. Galatasaray'dan daha ofansif bir takımdık. İzleyenlere güzel bir futbol seyrettirdik. Daha önce de söylediğim gibi Ankaragücü, maçlarında bol gol izlettirecek. Geçen sezon 15 maçta 9 gol atıp az gol yemiştik. Bu sezon 8 haftada 15 gol attık. Bu kadar çok gol atan
takımın zaman zaman defansta açık vermesi normaldir" diye konuştu.
Özat, Bursaspor ile çok önemli bir maça çıkacaklarının altını çizerek, "Bursaspor'u yenersek aradaki puan farkı 4'e inecek. 6 puanlık bir maç oynayacağız. Kazanmak için sahaya çıkacağız. Bizim her sahada hedefimiz 3 puan. Ancak kazanamıyorsak da kaybetmemek istiyoruz. Bunu amaçlıyoruz. Gençlerbirliği karşısında alınan mağlubiyette en büyük hata benim. O gün berabere bile kalabilsek bugün 5. sıradaydık" ifadelerini kullandı.
Ankaragücü'nün parlayan yıldız adayı Özgür Çek de, Bursaspor'un çok kaliteli oyunculardan kurulu bir takım olduğunu belirterek, Pazar günü oynanacak maçtan galibiyetle ayrılarak çıkışlarını devam ettirmek istediklerini söyledi.