Sivasspor'da Tek Hedef Galibiyet

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Sivasspor'da tek hedef hafta sonu oynayacak Bucaspor maçından galibiyetle ayrılmak.

Spor Toto Süper Lig'de zor günler geçiren Sivasspor ligin 9. haftasında Cuma günü 4 Eylül Stadı'nda Bucaspor ile yapacağı maçın hazırlıklarına ara vermeden devam ediyor. Ligde son 7 haftadır galip gelemeyen Sivasspor, Bucaspor maçından galibiyetle ayrılarak bir nebze olsun rahat nefes almak istiyor. Sivasspor Teknik Direktörü Mesut Bakkal Bucaspor maçındaki tek hedeflerinin galibiyet olduğunu söyleyerek, "İlk haftada aldığımız galibiyetin ardından galibiyetimiz yok. Oyuncularım ve ben, geldiğimiz noktada
hak etmediğimiz bir yerdeyiz. Kaliteli bir kadrom var. Çok şanssızlıklar yaşadık. Özellikle ilk haftadan itibaren düşlediğimiz ve oynamayı düşündüğümüz sistemdeki oyuncuların sakat olması, cezalı olması, Kamanan'ın altı ay ceza alması, Sedat'ın kırmızı kartı, Hayrettin'in kasıklarından dört hafta oynayamaması bunlar hep üst üste geldi. Ama artık mazeret üretmeden Buca maçına hazırlandık" dedi.
Taraftara da çağrıda bulunan Bakkal, "Son 8 haftada şehir ve takım birlikteliğini yakalayacağımıza gelin ilk haftadan hep beraber yakalayalım diyorum taraftarımıza. Güzel hazırlandık, moralli hazırlandık. Öyle de hazırlanmak durumundayız çünkü içerideki Bucaspor maçında bizim seyirci avantajımız var. Bunu kazanmak istiyoruz. Bunun içinde ben oyuncularımın çok şahsiyetli ve onurlu bir şekilde mücadele edeceklerine inanıyorum. Kazanmak için maça çıkacağız. İnşallah kazanıp rahat bir nefes alırız"
ifadelerini kullandı.

"SAHAYA İSTERSE MALZEMECİ ÇIKSIN YENMEMİZ GEREKİYOR"
Sakatların durumu hakkında bilgi veren Sivasspor Teknik Direktörü Mesut Bakkal, "Sedat'ın cezası bitti oynuyor. Ramoviç'in sakatlığı devam ediyor takımla idmana başladı ama oynamayacak. Hayrettin'in sakatlığı var o da yok. Bu arada Genç Ziya'yı kazanmaya başladık. Genç Ziya takıma adapte olmaya başladı. Özellikle bu maçta kim oynarsa oynasın isterse malzemeci sahaya çıksın yenmemiz gerekiyor" şeklinde konuştu.