Bursaspor deplasmanda Manchester United ile karşılaşıyor

Şampiyonlar Ligi'ne iyi başlayamayan Bursaspor, C Grubu'ndaki 3. maçında İngiltere'de Manchester United'a konuk oluyor.

Şampiyonlar Ligi’ndeki temsilcimiz Bursaspor, bugün akşam saat 21.45’te Old Trafford Stadı’nda Dünya devi Manchester United’la karşı karşıya gelecek. Star Tv’den canlı olarak yayınlanacak karşılaşmayı İtalyan hakem Gianluca Rocchi'nin yönetecek.

MANCHESTER UNİTED CEPHESİ


İngiliz ekibinde Bursaspor karşısında oynayamayacağı daha önceden kesinleşen Giggs ve Valencia forma giyemeyecek. Öte yandan Manchester United Teknik Direktörü Sir Alex Ferguson'un bu karşılaşmada yedek ağırlıklı bir kadro ile mücadele etmesi bekleniyor.

Ayrıca Mancester United'ın Bursaspor ile oynayacağı maçtan bir gün önce takımın yıldız futbolcusu Wayne Rooney'in takımdan ayrılacağının ortaya çıkması İngiliz ekibinde bir kaos ortamına neden oldu. Menajer Alex Ferguson'un Rooney'in takımdan ayrılmak istemesi nedeni ile oyuncusuna tepki gösterdiği ve kadro dışı bıraktığı da biliniyor.

BURSASPOR CEPHESİ


Şampiyonlar Ligi'nde ülkemizi temsil eden Bursaspor C Grubu'nda bu maç öncesinde yaptığı Devler Ligi'ndeki iki maçta da galip gelmeyi başaramadı.

Devler Ligi'ndeki ilk maçında Valencia'ya 4-1, İskoç ekibi Rangers'a ise deplasmanda 1-0 kaybeden Bursaspor İngiltere'ye umutlu gitti. Maç öncesinde açıklamalarda bulunan teknik direktör Ertuğrul Sağlam Mancehster United'ın sahası Old Trafford'da Türkiye'yi temsil edecek olmalarından dolayı onurlu olduklarını, maçın sonucunun da diledikleri gibi olmasını dilediklerini ifade etti.

Tarihinde ilk kez Şampiyonlar Ligi'ne katılan Bursaspor şeytanın bacağını kırarak gol bulmak istiyor. Şampiyonlar Ligi'nde oynadığı ilk iki maçta gol atma başarısı gösteremeyen yeşil beyazlılar bu kez şeytanın bacağını kırmak istiyor. Üç puan hedefinin ardından ilk gol heyecanının da yaşanacağı bu karşılaşmada Bursaspor puan veya puanlar almak için bütün kozlarını oynayacak.

TAKIMLARIN KADROLARI


MANCHESTER UNITED

Van der Saar
Vidic
Rafael
Evans
Fabio
Carrick
Fletcher
Anderson
Obertan
Nani
Javier Hernandez

BURSASPOR

Ivankov
Ali Tandoğan
Stephanov
Ömer Erdoğan
Vederson
Hüseyin
Ergiç
Volkan
Ozan İpek
Insua
Sercan

SAAT: 21:45
STAT: Old Trafford
HAKEM: Gianluca Rocchi
YAYIN: Star Tv