Arsene Wenger: Wayne Rooney'e ihtiyacımız yok

Arsenal Teknik Direktörü Arsene Wenger, Manchester United'dan ayrılması beklenen Wayne Rooney'e ihtiyaçları olmadığını söyledi.

Arsenal Teknik Direktörü Arsene Wenger, Manchester United'dan ayrılmak isteyen Wayne Rooney ile ilgilenmediklerini söyledi.

Wenger, kulübün internet sitesinde yayımlanan açıklamasında, ''Rooney'e ihtiyacımız yok'' dedi ve futbolcunun transferi konusundaki olası yarışmaya dahil olmayacaklarını belirtti.

Arsenal'in Shakhtar Donetsk'i 5-1 yendiği Şampiyonlar Ligi maçının ardından Rooney ile ilgili fikri sorulan Wenger, ''Bu, gazetelerde okumaktan mutluluk duyduğum bir olay. Ancak bu olayın dışında kalmayı tercih ediyorum. Bu, takıma yeni bir isim dahil etmeyeceğiz anlamına geliyor. Yeteri kadar golcümüz var'' dedi.

Shakhtar Donetsk karşısında Bendtner ile Walcott'un oynadığını, Arşavin'in kulübede oturduğunu, Van Persie'nin de sakat olduğunu hatırlatan Wenger, daha fazla golcüye ihtiyaçları olmadığını belirtti, ancak Ocak'ta başlayacak ara transfer dönemine kadar çok süre olduğunu ifade ederek açık kapı bıraktı.