Fenerbahçe sahasında Gençlerbirliğini konuk ediyor

Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig'in 7.Hafta mücadelesinde bugün, sahasında Gençlerbirliğini konuk ediyor. Fenerbahçe ile Gençlerbirliği arasında oynanacak mücadele saat 19.00'da başlayacak.

aSpor Toto Süper Ligi’nde geçtiğimiz hafta Kasımpaşa’yı 6-2 mağlup eden Fenerbahçe, bugün Şükrü Saraçoğlu Stadı’nda Gençlerbirliğini konuk ediyor. Saat 19.00’da başlayacak ve Lig Tv’den canlı olarak yayınlanacak maçı hakem Fırat Aydınus yönetecek.

Spor Toto Süper Lig'in geride kalan 6 haftalık bölümünde, 2 mağlubiyet ve 1 beraberlikle 8 puan yitirerek sıkıntılı günler geçiren Fenerbahçe, Gençlerbirliği maçına mutlak galibiyet parolasıyla çıkacak. Fenerbahçe'nin hedefi son oynanan Kasımpaşa maçında alınan 6-2'lik galibiyetin ardından Gençlerbirliği karşısında da kazanarak bir galibiyet serisi elde etmek.

FENERBAHÇE CEPHESİ


Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman’ın, Beşiktaş ile yapılan derbi mücadelesi ve Kasımpaşa maçlarında sahaya sürdüğü 11 kişilik kadroda sakatlıklar ve bazı futbolcuların performanslarındaki düşüşler nedeniyle kadroda değişiklikler yapması bekleniyor.

Sol ayak bileği iç bağlarında esneme, deri altı ve kemikte ödem olduğu için dünkü antrenmana katılmayarak tedavi olan Gökhan Gönül'ün son idmanda ise takımla birlikte çalıştığı öğrenildi. Sağ dizinde ödem olduğu için dünkü idmanda yer alamayan kaleci Volkan Demirel'in de takımla birlikte çalıştığı kaydedildi.

Kasımpaşa maçına 11 kişilik kadroda başlayıp, ikinci yarıda yerlerini Yobo ve Caner'e bırakan savunma oyuncuları Bilica ve Andre Santos’un, Gençlerbirliği karşısında yedek kalması bekleniyor.

Sol ayak bileği dış bağlarında yırtık tespit edilen Stoch ile sağ arka adalesinde zorlanmaya bağlı 1. derecede yırtık tespit edilen Özer Hurmacı,bugünkü Gençlerbirliği maçında forma giyemeyecek. Sarı-lacivertlilerde Uğur ile genç futbolcu Berk Elitez'in de tedavileri sürüyor.

GENÇLERBİRLİĞİ CEPHESİ


Gençlerbirliği'nde ise Fenerbahçe maçı öncesi kart cezalısı futbolcu bulunmazken, son idmana sakatlıkları nedeniyle Mustafa, Harbuzi, Curri, Zec, Mehmet Akgün ve Stewart katılmadı.

TAKIMLARIN KADROLARI


FENERBAHÇE
Volkan Demirel
Okan
Lugano
Yobo
Caner
Selçuk Şahin
Emre Belözoğlu
Mehmet Topuz
Dia
Alex
Niang

GENÇLERBİRLİĞİ
Serdar
Orhan
Aykut
Kulusic
Murat
Patiyo
Jedinak
Oktay
Cem Can
Serkan
Smeltz

STAT: Şükrü Saracoğlu
HAKEM: Fırat Aydınus
SAAT: 19.00
YAYIN: Lig TV