Aykut Kocaman Gençlerbirliği maçının 18 kişilik kadrosunu belirledi

Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, Gençlerbirliği ile oynanacak olan maçın 18 kişilik kadrosuna Bilica'yı dahil etmedi.

Spor Toto Süper Lig'de bu akşam Gençlerbirliği ile karşılaşacak olan Fenerbahçe'de teknik direktör Aykut Kocaman kadroya neşteri vurdu.

Geçen hafta Kasımpaşa ile oynanan maçta yaptığı hatalar ile büyük tepki toplayan ve Aykut Kocaman tarafından mücadelenin 30. dakikasında saha kenarına alınan Bilica, bu hafta Gençlerbirliği ile oynanacak olan maçın 18 kişilik kadrosuna alınmadı.

Bilica'nın yanı sıra sakatlığı bulunan Slovak oyuncu Miroslav Stoch da Gençlerbirliği ile oynanancak olan maçın kadrosunda yer almıyor.

Yabancı kontenjanı müsait olmasına rağmen Bilica'yı 18 kişilik kadroya dahil etmeyen Aykut Kocaman, sezon başında rest çektiği Kazım Kazım'ı ise maç kadrosuna aldı.

Fenerbahçe'nin Gençlerbirliği karşısında kalede Volkan Demirel, sol bekte Caner, stoperde Yobo - Lugano, sağ bekte Gökhan Gönül, orta sahada Emre, Selçuk, Dia, Mehmet Topuz, hücum bölgesinde ise Alex ve Niang ikilisi ile çıkması bekleniyor.