Medical Park Antalyaspor'da Konyaspor Mesaisi Sürüyor

Spor Toto Süper Lig'de aldığı seri galibiyetler ile üst sıralara tırmanan Medical Park Antalyaspor'da, hafta sonunda kendi evinde oynayacağı Konyaspor maçının hazırlıklarını sürdürüyor.

Hasan Subaşı Tesisleri'nde yaptığı tek antrenmanla Konyaspor maçı hazırlıklarını sürdüren Medical Park Antalyaspor, karşılaşmadan 3 puan alarak galibiyet serisini sürdürmek istiyor. Teknik direktör Mehmet Özdilek yönetiminde yapılan antrenmanda futbolcular kültür-fizik, kondisyon ve taktik ağırlıklı çalışma yaptı.
Antrenman öncesinde gazetecilerin sorularını yanıtlayan teknik direktör Mehmet Özdilek, takımdaki inanç, arzu ve isteğin çok üst seviyede olmasından dolayı mutluluk yaşadığını söyledi. Antalyaspor oyunsal ve oyunu skora yansıtma anlamında kendisini her gün geliştirdiğine değinen Özdilek, "Gençlerbirliği karşısında mağlup duruma düşmemize rağmen oyuna ortak olup galibiyet için mücadele etmek takım adına çok önemliydi" dedi.
Her hafta oyunsal anlamda kendilerini geliştirdiklerini dile getiren Özdilek, şöyle konuştu:
"Takım olarak 'Kazanmak' üzerine felsefemizi kurduk. Konyaspor gibi ligin ciddi ekibine karşı rakibe saygı göstererek oynayacağız. Kendi evimizde saha avantajını kullanarak kazanmak istiyoruz"
Türkiye'de futbol anlayışının değişmeye başladığının altını çizen tecrübeli teknik adam, "Önceden sadece büyük takımların oynadığı karşılaşmalar konuşuluyordu. Bugün ise Anadolu takımları kazandıkları ya da kaybettikleri maçlarda irdelenip nedenleri aranıyor. Anadolu takımları da Türkiye'de konuşulur hale geldi. Bu futbolda önemli bir süreçti. Anadolu takımları hem oyunsal hem de puansal anlamda ciddi bir yükseliş içerisinde. Bu yükseliş istikrarlı hale gelmeli. Yani 34 hafta sonunda aynı performansı
göstermemiz gerekiyor. Bunun için de çok çalışmalıyız ve mücadele etmeliyiz" diye konuştu.
Antalyaspor'un tecrübeli file bekçisi Ömer Çatkıç ise kendi seyircileri önünde çıkışlarını sürdüreceklerini vurgulayarak, "Antalyaspor'a gönül verenler tribünleri doldursunlar. Umarım taraftarların saha dışında biz saha içinde verdiğimiz mücadele ele güzel bir galibiyet alırız. Biz her maça 3 puan için çıkıyoruz" şeklinde konuştu.
Kırmızı-beyazlıların golcü ismi Necati Ateş de, sakatlık döneminde Tita'nın da performansı ile üst üste galibiyetler aldığını söyleyerek, takımın yükselen grafiğini Konyaspor karşısında da devam ettirmek istediklerini ifade etti. Kazanmayı alışkanlık haline getirmeleri gerektiğini vurgulayan Ateş, geçen seneden daha üst sıralarda olmaları gerektiğini ifade etti.
(SE-EMR-EYB-S)