IRA teröristleri gibi çıkmışlar

Fenerbahçe dün akşam Konyaspor'a gol oldu yağdı. Rakiplerinin puan kaybettiği haftada zirveye bir adım daha yaklaşan Sarı-Lacivertli ekip, gözünü hafta sonu oynanacak Galatasaray derbisini çevirdi.

Konyaspor karşısında oynanan futbol ve alınan farklı galibiyet Fenerbahçe’de yüzlerin gülmesine neden oldu. NTVspor ekranlarında yayınlanan ‘Spor Servisi’ programı, dün akşam oynanan maçtan çok, maç sonu Aykut Kocaman ve futbolcuların yaptığı basın toplantısına kafayı taktı.

Fuat Akdağ ve Mehmet Demirkol, Konyaspor-Fenerbahçe maçı sonrası ekranlara gelen basın toplantısının olumsuz yanlarını masaya yatırdı.

Mehmet Demirkol ekranlara yansıyan ve net seçilemeyen görüntüler için, “ Bu nasıl bir ışık, Aykut Kocaman’ın ne söylediği önemli değil. Bu ne abi, olacak iş değil. Bu marka değerini gösteriyor. IRA teröristleri gibi çıkmışlar ve sanki fidye istiyorlar. Bu nasıl bir görüntü” diyerek tepki gösterdi.

Demirkol’un açıklamalarının ardından araya giren Fuat Akdağ, “ Marka değeri diyorsan her şey hazır olacak. Böyle olmaz. Oraya uygun sistemi hazırlamak gerekirdi” dedi.

Bu görüntülerin ardından Süper Lig yayın gelirine değer biçilen 400 milyon doları eleştiren Demirkol, “ Bu görüntüleri çekeceksin sonra 400-500 milyon doları ver, çekmeyin bu görüntüleri çok önemli diyeceksin. Zaten bu görüntüleri çektiğinize şükredin” diye konuştu.