Bucaspor, Sivasspor Maçının Hazırlıklarına Ara Vermeden Devam Ediyor

Sivasspor maçının hazırlıklarına ara vermeden başlayan Bucaspor, günü çift idmanla geçirdi

Sivasspor maçının hazırlıklarına ara vermeden başlayan Bucaspor, günü çift idmanla geçirdi. Akşam antrenmanına Dahmane, Mulemo, Emre ve Manucho katılmazken, Gaziantepspor maçında sakatlanan kaleci Fernandes takımdan ayrı çalıştı.
Antrenmana düz koşu ile başlayan futbolcular, ısınma hareketlerinin ardından teknik ve taktik çalışmalar gerçekleştirdi. Antrenman öncesi gazetecilerin sorularını yanıtlayan teknik direktör Samet Aybaba, ''Gaziantepspor maçında şans bizimle değildi. Bireysel hatalar nedeniyle iki gol yedik. İkinci yarı oyunun hakimiyeti bizdeydi. Pozisyonda bulduk fakat değerlendiremedik. Gol yollarında sıkıntı yaşadığımız bir gerçek. Bu yönde çalışmalarımız devam ediyor" diye konuştu.
Aybaba, Sivasspor maçının Gaziantep maçına kıyasla çok daha zor geçeceğini belirterek, "Sivasspor maçı zor bir maç olacak. Sert bir mücadele olacağını düşünüyorum. Onlar da bizim gibi zor bir durumda. Onlarda galibiyet almak zorundalar. Fakat biz kazanmak için elimizden gelen mücadeleye göstereceğiz. Antrenmanlarda gol vuruşları ile ilgili çalışmalarımız var. Son vuruşlarda eksik olduğumuz görülüyor. Bunun üstüne çalışmalarımızı yoğunlaştırdık" şeklinde konuştu.
Sıkıntılı bir dönem geçirdiklerini saklamayan Aybaba, şuan için adaptasyon sorunu yaşadıklarını dile getirerek, "Yeni oluşturulan takımlar adaptasyon sorununu aşana kadar bu tür problemler yaşayabilir. Biz Bu sorunu en kısa zamanda çözeceğimize inanıyoruz. Bunun için geldik ve görevimizi en iyi şekilde yapmalıyız" dedi.
Antrenman boyunca futbolcuların neşeli olduğu gözlenirken, oyuncuların yorgun oluşu dikkatlerden kaçmadı.