Galatasaray İle Yaşıt Fatma Nine Üzgün

Galatasaray, Ankaragücü karşılaşmasını Ali Semi Yen Stadı'nda izleyen 105 yaşındaki Fatma Çolak THY'nın tarifeli uçağıyla Kars'a gelerek karayoluyla Artvin'e hareket etti.

Galatasaray fanatiği Fatma Çolak'ı, (105) havaalanında yakınları karşıladı. Galatasaray Ankaragücü karşılaşmasını izleyen ve Galatasaray'ın 4-2 kaybettiği karşılaşmanın kendisi çok üzdüğünü söyleyen Fatma Çolak, Galatasaray'ın iyi oynamadığını ve alınan yenilginin kendisi çok üzdüğünü söyledi.
Galatasaray Kulüp Başkanı Adnan Polat'ın kendileriyle çok ilgilendiğini belirten Fatma Çolak'ın oğlu Ziver Çolak, "Galatasaray kulüp yetkilileri bizimle ilgilendiler. Adnan Polat ve diğer yöneticilere teşekkür ederim" dedi.
Fatma Çolak, Galatasaray Kulübü'nün kuruluşunun 105'nci yılı nedeniyle Spor Toto Süper Lig'de 17 Ekim Pazar günü oynanan Galatasaray-Ankaragücü karşılaşmasını Ali Sami Yen Stadı'nda Sarı-kırmızılı kulübün davetlisi olarak izledi.
Fanatik Galatasaraylı Fatma Çolak'a havaalanında vatandaşlar ilgi gösterdi. Çolak vatandaşlar ile hatıra fotoğraf çektirdi.
Elindeki kupa ile objektiflere poz veren Fatma Çolak, daha sona oğlu ve akrabalarıyla birlikte özel otomobil ile Artvin'e hareket etti.