'Bu takımdan Şampiyon olmaz'

NTV Spor ekranlarında yayınlanan Yüzde Yüz Futbol programında Rıdvan Dilmen, Galatasaray'ın Ankaragücü'ne 4-2 yenildiği maçı değerlendirdi.

Ünlü yorumcu Rıdvan Dilmen, Galatasaray'ın ciddi yönetim problemi olduğunu ve takımın teknik direktörü Rijkard'ın ise her gün daha kötü bir futbol oynatttığı ifade etti.  2 sezondur geriye doğru gittiğini söyleyen Dilmen yönetimin yanlış politika izlediğini Kewell ve Elano gibi oyuncuları takımda tutmanın yanlış olduğunu söyledi.

Dilmen, ' Bu takımı hazırlayamayan Rijkard, 2 yıldır sürekli geriye giden bir oyun var. O kadar para alıyorsunuz gidin oyuncu izleyin paraya kıyın iyi oyuncu alın. yerli oyunculara gelince sabri çok formsuz, Servet yorgun ve formsuz, Hakan Balta ise felaket formsuz, Mustafa Sarp bir var bir yok, Ayhan yaşı itibari ile üst üste kaldıramıyor, Serkan'ın ise şu an itibari ile Galatasaray'da oynama şansı yok, Kaleciniz yok. Bu kadro ile Avrupa kupasından da elenirsiniz, Türkiye Ligin'de de anca 4 galibiyet alırsınız' dedi.

Bugünkü köşesinde de ağır eleştireler de bulunan Dilmen şunları söyledi;

 "Galatasaraylı, Beşiktaşlı, Fenerli; en iyi takımın kendileri olduğunu sanır. Ama işler öyle değil... Büyüklük futbolcuların sahada gösterdiği mücadele ile eş değerdir..." dedi... G.Saray'ın şampiyon olma ihtimali yok diyen Dilmen, Elano Blumer için de hayli çarpıcı bir tespitte bulundu...