Kardemir D.ç Karabükspor'da Eskişehirspor Maçının Hazırlıkları Başladı

Spor Toto Süper Ligi takımlarından Kardemir D.Ç Karabükspor, bir günlük iznin ardından Eskişehirspor maçının hazırlıklarına başladı.

Karabükspor Teknik Direktörü Yücel İldiz, "Rakip kim olursa olsun içerde dışarıda kazanmaya oynuyoruz. Cuma günü deplasmanda oynadığımız Bursaspor karşısında ilk yarı oyuna konsantre olamadık. Çok daha gol yiyebilirdik. Çabuk toparlanarak gollerde bulduk. İkinci yarı takımım kendi futbolunu sahaya yansıtabildi. Bursaspor gibi namağlup lider bir takımdan 1 puan almak iyidir. Yeni bir haftaya başlıyoruz. Bu hafta sahamızda Eskişehirspor'u ağırlayacağız. Rakibimiz iyi bir takım, lige iddialı başladılar
ancak istedikleri sonuçları alamadılar. Teknik Direktör değişikliğine gittiler. Geçen hafta ilk defa kazandılar bu nedenle buraya moralli gelecekler. Zorlu müsabaka olacak. Bizde hem iyi gidişatımızı hem de yükselişimizi bozmamak adına taraftarlarımızın da desteği ile kazanmak istiyoruz. Rakip kim olursa olsun içerde dışarıda kazanmaya oynuyoruz. Eskişehirspor ile zorlu olacağını bildiğimiz maçın hazırlıklarına bugün başladık. Hazırlıklar maç saatine kadarda devam edecek" dedi.
Kardemir D.Ç Karabükspor Futbol Şube Sorumlusu ve Basın sözcüsü Metin Yılmaz ise Bursaspor maçında sakatlanan Cernat'ın durumunun incelendiğini, doktorların 4 ile 6 hafta sahalardan uzak kalacağını söylediklerini belirterek, "Takımda bulunan bütün oyuncularımız ilk 11 de oynamaya hazırlar. Cernat iyi bir futbolcu, sakatlığından dolayı üzüldük. Arkadaşları onun yerini dolduracak kalitedeler. Oynayacağımız Eskişehirspor maçında özel bir nedeni ile aramızda bulunamayan Ferdi olmayacak. Takımda başka eksik
futbolcumuz bulunmuyor. Maçlarımızı oynadığımız Dr. Necmettin
Şehyhoğlu Stadında ki maraton tribünü çalışmaları devam ediyor. Sanıyorum başka bir sorun çıkmazsa Buca maçında hizmete açılacak. Ayrıca sahanın içinde de önemli çalışmalar yaptık ve saha zemininde düzelttik" diye konuştu.
Takım daha sonra Onur sahasında ısınma hareketleri ile başladıklarını idmanı 5'e 2 ve yarım saha top mücadelesi ile tamamladı. Diğer yandan Bursaspor maçında fibula kemiğinde kırık meydana gelen Cernat takım arkadaşlarını yalnız bırakmayarak idmanı kulübeden izlerken, kırmızı mavili ekibin idman yaptığı saha zaman zaman bacalardan çıkan dumandan dolayı futbolcular zor anlar yaşadı.