Nuri Şahin'in Son Dakika Golü Dortmund'u Zirveye Taşıdı

Milli futbolcu Nuri Şahin, attığı son dakika golüyle takımı Borussia Dortmund'u Köln deplasmanında 2-1'lik galibiyete ve aynı zamanda Bundesliga'nın zirvesine taşıdı.

Almanya Birinci Futbol Ligi (Bundesliga) takımlarından Borussia Dortmund'da forma giyen milli futbolcu Nuri Şahin, takımının Köln ile deplasmanda oynadığı 8. hafta lig maçına damgasını vuran isim oldu. Bu sezon gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çeken milli yıldız 90. dakikada attığı golle takımına 3 puanı getiren isim oldu. Bu golle üst üste 7. galibiyetini alan Borussia Dortmund, puanını da 21'e yükselterek maç fazlasıyla aynı puana sahip Mainz'ı averajla geçti ve Bundesliga'nın lideri oldu.
Mainz'ın bu haftayı puansız kapatması durumunda Borussia Dortmund zirvedeki yerini korumuş olacak.
Son 4 maçında sadece 1 puan alabilen Köln ise, 8 maçta toplayabildiği 5 puanla ligdeki düşüşünü sürdürdü ve 16. sıraya geriledi.
Dortmund adına takımın diğer golü 20. dakikada Jakub Blaszczykowski'den gelirken, Lukas Podolski'nin 82. dakikada Köln adına beraberliği sağlayan golü kaydetmesi takımına maç sonunda puan kazandırmaya yetmedi.