Fabregas Barcelona'yı istiyor

Arsenal'in başarılı oyuncusu Cesc Fabregas aklından Barcelona'yı çıkartamıyor.

İspanyolların peşini bırakmadığı Arsenal'in yıldız oyuncusu Cesc Fabregas hakkında çıkan transfer haberlerini değerlendirdi.

Cope.es sitesine, Barcelona'da oynamanın hayali olduğunu belirten 23 yaşındaki oyuncu, "Şu an benim tercihim Barcelona olur. Ben bu açıklamalarımın yanlış olduğunu düşünmüyorum çünkü bu benim çoçukluk hayalim. Fakat yine de Arsenal'de olmaktan dolayı mutluyum. Burada bir liderlik görevine sahibim" ifadelerini kullandı.

Arsene Wenger'in ikinci babası gibi olduğunu söyleyen Fabregas, "Bu konuda yalan söylememe gerek yok. Ben kendisine de bunu söyledim. Sonuç olarak Arsene Wenger'le konuştum ve o bana transferimin imkansız olduğunu söyledi" şeklinde konuştu.

Kendisiyle Barcelona dışında Real Madrid'in de ilgilendiği hatırlatılınca İspanyol oyuncu, "Hangi takımların beni istediğini bilmiyorum. Ama Real Madrid ve Barcelona'nın beni istediğini biliyorum. Bu benim açımdan onur verici birşey. İki takım arasında tercih yapmam gerekirse benim kalbim Barca'dan yana" ifadelerini kullandı.

Fabregas'ın adı bu sezon başında sıklıkla Barcelona ile anılmış, fakat Arsene Wenger bu transfere izin vermemişti.