Barcelona'nın Kaptanı Carles Puyol: İnter Messi'yi zor alır

Barcelona'nın başarılı kaptanı Puyol, Arjantinli süper yıldız Messi'nin kariyerini Barcelona'da noktalayacağına inanıyor.

Barcelona'nın Kaptanı Carles Puyol, Inter'in Lionel Messi'yi transfer etmesine ihtimal vermediğini ve yıldız oyuncunun kariyeri boyunca Nou Camp'ta forma giyeceğini düşündüğünü açıkladı.

Inter Başkanı Massimo Moratti, Barcelonalı yıldızı takımında görmek istediğini söylemiş ve İtalyan basının da bu transfer hakkında çeşitli seneryolar ortaya atılmıştı.

Puyol, kulübün internet sitesinden yaptığı açıklamada "Onların Messi'yi takımlarında görmenin hayallerini kurmalarını garip bulmuyorum. Ama bence bu biraz zor. Umarı Messi Barcelona'dan asla ayrılmaz" diyerek Moratti'nin açıklamalarına atıfta bulundu.

Sezona istedikleri gibi bir başlangıç yapamadıklarını da sözlerine ekleyen İspanyol oyuncu, "Ben takıma güveniyorum. Hiçbir sorunumuz yok ve herşeye hazırlıklıyız. Umarım bu hafta sonundan itibaren ritmimizi bulur ve seri galibiyetler alırız" ifadelerini kullandı.

Xavi ve David Villa'ya da övgüler yağdıran oyuncu, "Villa dünyanın en iyi golcülerinden biri. Barcelona forması ile daha pek çok goller atacağına inanıyorum. Xavi'yi eleştirenlere ise inanamıyorum. İstatistikleri onun nasıl bir oyuncu olduğunu gösteriyor. O sakatken bile oynamak isteyen çok önemli bir yıldız" şeklinde konuştu.