Hiddink milli takımda revizyona gidecek

Azerbaycan hezimeti sonrası çok eletirilen Guus Hiddink, 5 ay sonra oynanacak Avusturya maçına kadar ciddi değişiklikler yapmaya hazırlanıyor.

Almanya deplasmanında alınan 3-0’lık mağlubiyet sonrası başlayan şikayetler, Azerbaycan hezimeti sonrası iyice yükseldi. Basiretsiz performans Milli Takım Teknik Direktörü Guus Hiddink’i harekete geçirdi.

3 İSİMDEN MEMNUN DEĞİL


Nihat Kahveci, Tuncay Şanlı ve Hakan Balta gibi tecrübeli oyuncuların performansından memnun olmayan Hollandalı teknik adam, Furkan Özçal ve Batuhan Karadeniz gibi genç isimlere şans verecek. Ersun Yanal yönetimindeki Ümit Milli Takım’ın sorumluluğu da Hiddink’e verilecek.

GENÇLERE YÖNELECEK


Yabancı kontenjanındaki artışlar nedeniyle genç oyuncuların takımlarında fazla oynamadığı yönünde şikayetleri olan Hiddink, alt yaş kategorilerinde forma giyen yetenekli isimlere hazırlık maçlarında şans verecek.

HEYET TAMAMEN DEĞİŞİYOR


Maç ve oyuncu izleme antrenörleri ve maç ve oyuncu izleme üyeleri arasında da ciddi bir revizyona gidilecek. Zeki Önaltı, Gökhan Keskin, Şenol Ustaömer, Adnan Örnek, Bülent Baturman, Gökhan Şahinkaya, İlyas Tüfekçi, Nurettin Yıldız ve Turhan Sofuoğlu'dan oluşan ekibin raporlarını tatmin edici bulmayan tecrübeli teknik adam, bu önemli isimlerden birçoğuyla yolların ayrılmasını istiyor.