Diyarbakırspor, Adanaspor Karşısında Galibiyet Peşinde

Bank Asya 1. Lig takımlarından Diyarbakırspor, Pazartesi günü deplasmanda oynayacağı Adanaspor karşısında ilk galibiyeti almak istiyor.

Geçen haftayı bay geçen Diyarbakırspor deplasmanda oynayacağı Adanaspor karşılaşmasının hazırlıklarını sürdürüyor. Yeşil-kırmızılı futbolcular Teknik Direktör Suat Kaya, nezaretindeki idmanlarına koşu ve kültür-fizik hareketleriyle başladı. Topla çeşitli çalışmaların ardından, ceza atışları ve teknik taktik ağırlıklı çift kale maç yapıldı. Teknik Heyet bu maçta yapılan hataları defalarca tekrarlattı. Yaklaşık iki buçuk saat süren idmanda futbolcuların istekli oldukları gözlendi.
Teknik Direktör Suat Kaya idman sonrasında yaptığı açıklamada, artık Diyarbakırspor'un kötü gidişata dur demesinin zamanı geldiğini belirterek, "İdmanlarımızı aksatmadan sürdürüyoruz. Her hangi bir olumsuzlukta yok. İşin doğrusu ekibimize moral ve motivasyon lazım. Gerçek Diyarbakırspor bu değil. Deplasmanda zorlu bir takımla oynayacağız. Bizde küçümsenecek bir takım değiliz. Kendimizi düzelteceğiz, futbolcularımda bunu görüyorum. Taraftarlarımızın büyük desteğine ihtiyacımız vardır. Cumartesi sabah
yapacağımız idman sonrasında kentten ayrılıp Adana'ya gideceğiz. Tek hedefimiz ilk galibiyetimizi almaktır" dedi.