Spor Toto 3. Lig

Denizli Belediyespor deplasmanda karşılaşacağı Kastamonuspor'u yenerek Siirtspor maçında kaybettiği 2 puanı telafi etmek istiyor.

Spor Toto 3. Lig 3. Grup'ta dördüncü deplasman maçında Kastamonuspor ile karşılaşacak olan Denizli Belediyespor'da hedef galibiyet. Geçen hafta kendi sahasında Siirtspor'la berabere kalarak 2 puan kaybeden Kırmızı beyazlı ekip, Kastamonuspor'u yenerek kaybettiği puanları telafi etmek istiyor. Sakatlığı sebebiyle forma giyemeyen Süleyman Olgun'un iyileşerek oynayacak duruma gelmesi takımda sevince yol açtı. Teknik Direktör Hasan Şermet, Kastamonu'ya kazanmak için gideceklerini söyledi. Zor bir deplasman
maçı olacağını vurgulayan Şermet, "Rakibimiz puan cetvelinde bizim üzerimizde olan bir takım. Üst sıralardan kopmamak için bu maçtan mutlaka puanla dönmek zorundayız. Sakat ve cezalı futbolcumuz yok. Sol kasığındaki yırtık nedeniyle iki haftadır tedavisi süren Süleyman'ın iyileşmesi ve bu maçta oynayabilecek olması bizleri sevindirdi. Moralimiz yerinde' dedi.
Kırmızı-beyazlılar, Denizli Belediyespor kafilesi Cuma günü son çalışmasını yaptıktan sonra karayolu ile Ankara'ya gidecek. Bir gece Ankara'da konakladıktan sonra, Cumartesi günü Kastamonu'ya hareket edecek.