Kardemir Karabükspor'da Bursaspor Hazırlıkları Tamamlandı

Spor Toto Süper Lig'de 8. haftanın açılış maçında Bursaspor ile karşılaşacak olan Kardemir D.Ç. Karabükspor bugün sabah son idmanını yaptıktan sonra karayolu ile Bursa'ya hareket etti.

Karabükspor Teknik Direktörü Yücel İldiz İHA'ya yaptığı açıklamasında, "Zorlu bir müsabakaya gideceklerini ve oradan en iyi sonuçla dönmek istediklerini'' söyledi. Milli maç arasını çok iyi değerlendirdiklerini ve sakat oyuncularının iyileştiğini anlatan Yücel İldiz, şöyle konuştu:
"Bugün hazırlıklarımızı tamamladık. Yarın Bursa'da son antrenmanımızı yapıp Cuma akşamı sahaya çıkıp iyi bir sonuçla dönmek istiyoruz. Bizi sevindiren sakat oyuncularımızın tamamının iyileşmesi. Takımda Ferdi Elmas'ın kız kardeşinin rahatsızlığı nedeniyle yurtdışında bulunuyor olması diğer yandan Murat Selvi fıtık ameliyatı olmuştu. Onun dışında önemli bir eksikliğimiz yok. Sahaya hangi kadroyla çıkarsak çıkalım zor bir maça gittiğimizin bilincindeyiz. Bursa namalup gidiyor ve son derece motive
durumdalar. İyi bir netice ile dönmek istiyoruz."
Son haftaların golcü oyuncusu Hakan Özmert ise, "Gerçekten çok iyi hazırlandık. Bursa maçı bizim için zor olacak. İyi bir takıma karşı oynayacağız ve bizde iyi bir takımız. İnşallah oradan 3 puan ile döneriz" dedi.
Takım öğle yemeğinin ardından Metin Türker tesislerinden kafile başkanı Futbol Şube sorumlusu Metin Yılmaz'ın yönetiminde takım otobüsü ile karayoluyla Bursa'ya hareket etti.
Bursa'ya hareket eden Kırmızı-mavili takımın 18 kişilik kadrosunda ise, Tomiç, Bülent Ataman, Muhammet, Seric, Deumi, Hakan Söyler, Hakan Özmert, Yasin Avcı, Cernat, Tozo, Emenike, Şenol, İlhan, Engin, Bülent Bal, Levent ve Birol yer aldı.
Öte yandan Karabükspor'un Bursa karşısında muhtemel 11'i ise şu şekilde:
"Tomiç, Kerim, Deumi, Muhammet, Seric, Tozo, Hakan Söyler, Yasin, Hakan Özmert, Cernat, Emenike."
(YE-İPK-ERS-S)