Gaziantepspor'da Futbolcular Umutlu

Bucaspor maçı hazırlıklarını Celal Doğan Tesisleri'nde yaptığı antrenmanla sürdüren Gaziantepspor'da futbolcular, bu maçtan 3 puanla ayrılmanın hesaplarını yapıyor.

Teknik Direktör Tolunay Kafkas yönetiminde yapılan ve gayet neşeli gçeen antrenman, ısınma koşusu ve açma - germe egzersizleriyle başladı. Antrenmanın ana bölümünde pas çalışması ve taktik çalışmalar gerçekleştirilirken, antrenmana ülkesinin milli takımında bulunan Popov ile tedavisi devam eden Ferdi Coşkun katılmadı. Mehmet Yılmaz takımdan ayrı, sahada koşu yaparken, Emre Güngör fizyoterapist eşliğinde özel çalıştırıldı.
Antrenman öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Gaziantepsporlu Elyasa Süme, takımın grafiğinin giderek yükseldiğini belirterek, "Son haftalarda daha iyi futbol oynuyoruz. Bucaspor karşısında mutlaka galip gelmemiz gerekiyor. Bucaspor maçını cezamız sebebiyle Adana'da oynanacağız. İyi oynayıp, 3 puan alıp ondan sonra önümüze bakacağız. İyi bir Gaziantepspor izlettirmek istiyoruz. İnşallah devamı da gelir. Sivasspor deplasmanında iyi futbol oynadığımızı düşünüyorum. Ama şansız bir şekilde
birçok pozisyon kaçırdık. Berabere kaldık. Bucaspor karşısında akıllı oynarsak, kesinlikle galip geliriz" dedi.
Türkiye Futbol Federasyonu'nun (TFF) "hükmen mağlup" olarak tescillediği Bursaspor maçı kararının kendilerini üzdüğünü kaydeden Elyasa, "O maçta mağlubiyet bizim hakkımız değildi. Takım olarak iyi oynuyorduk. Federasyon kararını verdi, saygı göstermemiz gerekiyor, yapacak bir şey yok" diye konuştu.
Kırmızı-siyahlı futbolculardan Şenol Can da, federasyonun verdiği kararın kendilerini üzdüğünü ancak karara saygı duymak zorunda olduklarını ifade ederek, "Önümüzde Cumartesi günü oynayacağımız Bucaspor maçı var. Bu maçı önemsiyoruz. Milli maç arasını da çok iyi değerlendik. İnşallah Bucaspor maçıyla çıkışa geçeriz" şeklinde konuştu.