Bursaspor'da Altyapıya Yeni Kondisyon Salonu

Vakıfköy Orhan Özselek Tesisleri'nde bulunan kondisyon salonu yenilenerek açılışı yapıldı.

Düzenlenen açılış törenine yöneticiler Necmettin Kocaman, Mehmet Kara, Öztürk Yazıcı, Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam'ın yanı sıra DOSAB Başkanı Ertuğrul Kaplan ve Mustafa Oran, Baykal Makineyi temsilen ise Recep Doğru katıldı.
Altyapıdan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Necmettin Kocaman böyle bir salonu Bursaspor altyapısına kazandırdıkları için mutlu olduklarını söyledi. Daha sonra katkılarından dolayı DOSAB Başkanı Ertuğrul Kaplan'a, Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam tarafından teşekkür plaketi verildi.
Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam Vakıfköy Orhan Özselek Tesisleri'ne yaptırılan spor salonu için de teşekkür ederek, "Vakıfköy bizim geleceğimiz. Bursaspor olarak daha büyük hedefleri kovalayacaksak, dışarıdan oyuncu alarak, çok para harcayarak bunu yapamayız. Kendi kaynaklarımızdan yararlanmalıyız. Alt yapından oyuncu almalıyız. Bunu yaparsak büyük takım oluruz. Bunun için Vakıfköy'ün yeri ayrı bizde. Katkı sağlayanlara çok teşekkür ederim. A takımda olmayan aletler bile buraya geldi. Gençlerimiz burada
çok çalışıp ilerleyen dönemde bize katkı sağlayacaklar" dedi.