Spor Toto 3. Lig

Spor Toto 3. Lig 1. Grup takımlarından Malatyaspor'da Kulüp Başkanı Mustafa Korkmaz, Ünyespor karşılaşmasının kendileri için dönüm maçı olduğunu söyledi.

Korkmaz, Ankara Demirspor karşılaşmasında takımın iyi mücadele ettiğini ifade ederek, "Bildiğiniz üzere Hatayspor karşılaşması sonrası hoca değişikliğine gittik. Taze bir kan ile Ankara Demirspor maçı hazırlıkları yapıldı. Ankara Demirspor güçlü bir rakip ve şampiyonluk hedefleri var. Buna karşın futbolcularımız iyi bir mücadele örneği gösterdi. Bu bizi gelecek için oldukça umutlandırdı" dedi.
"ÜNYESPOR MAÇI BİZİM İÇİN DÖNÜM MAÇI OLACAK"
Perşembe günü Malatya İnönü Stadı'nda Ünyespor ile karşılaşacaklarını hatırlatan Korkmaz, "Perşembe günü Ünyespor ile önemli bir karşılaşmaya çıkacağız. Bu karşılaşma bizim için dönüm maçı olacak. Bu karşılaşmada hem Ünyespor'un namaglup unvanına son vermek hem de çıkışa geçmek istiyoruz. Ayrıca Ünyespor maçıyla birlikte zorlu rakiplere karşı mücadelemizi de tamamlamış olacağız. İnşallah Ünyespor karşılaşmasından alacağımız puan ya da puanlar sonrasında iyi bir seri yakalayacağız" diye konuştu.
"HOCAMIZ FUTBOLCULARLA YAKINDAN İLGİLENİYOR"
Korkmaz, göreve yeni gelen teknik direktör Mehmet Kaplan'ın futbolcularla iyi bir diyalog içerisinde olduğunu kaydederek, "Hocamız Ankara Demirspor karşılaşmasına yüzde yüz etki etti. Ankara'da maç öncesi Mehmet Kaplan hocamız ile futbolcuların iyi bir diyalog içerisinde olduklarını gördüm. Tabi bu iyi diyalog karşılaşmaya da yansıdı. Futbolcularımızın moral ve motivasyonlarının çok iyi olduğuna şahit oldum. Bu maddiyattan daha çok ön plana çıkıyor. Maddi sıkıntı olsa bile çocuklarda enteresan bir moral
ve motivasyon vardı. Ben inanıyorum ki, bu durum gelecek haftalara da en iyi şekilde yansıyacaktır" şeklinde konuştu.
"TARAFTARLARIMIZ BİZİ YALNIZ BIRAKMASIN"
Ünyespor karşılaşmasına bütün taraftarları davet eden Korkmaz, "Ünyespor karşılaşmasını Perşembe günü oynayacağız. Tabi hafta içi olmasından dolayı bir sıkıntı var ancak Malatyalıları bu maça bekliyoruz. Bizleri yalnız bırakmasınlar. Bizde bu karşılaşmadan iyi bir sonuç alarak, taraftarlarımıza armağan edeceğiz" dedi.
Öte yandan sarı kırmızılı takım Ünyespor karşılaşması hazırlıklarını sürdürdü. İnönü Üniversitesi karşısında bulunan TFF Antrenman sahasında çalışmalarına devam eden sarı kırmızılı takımda bütün futbolcular çalışmaya katıldı. Antrenman düz koşu ve ısınma hareketleriyle başladı. Dar alanda kısa pas çalışmasıyla devam eden antrenman, şut ve pas çalışmasıyla sona erdi.