Spor Toto 3. Lig

Spor Toto 3. Lig 3. Grup takımlarından Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor, hafta sonu deplasmanda oynayacağı MKE Kırıkkalespor maçının hazırlıklarını sürdürüyor.

Geçen haftayı sahasında oynadığı maçta Sancaktepespor'a 1 - 0 yenilerek kapatan Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor'da dikkatler deplasmanda oynanacak olan MKE Kırıkkalespor maçına çevrildi. Sarı-kırmızılı futbolcular Seyrantepe'deki spor tesislerinde Teknik Direktör Sertaç Küçükbayrak nezaretindeki idmanlarına koşu kültür fizik hareketleriyle başladılar. Daha sonra topla 5'e 2 istasyon çalışmaları yapan ekipte kaleciler ise ayrı bölümde çalıştırıldılar.
Teknik Direktör Sertaç Küçükbayrak, geçen hafta sahalarında çok önemli 3 puan kaybettiklerini vurgulayarak, "Ne yapıp edip kayıplarımızı telafi etmeliyiz. Bunun için futbolcularımızın da dikkatini çektik. Kaybedilmeyecek maçı kaybettik. Şimdi önümüzde deplasmanda oynayacağımız MKE Kırıkkalespor maçı var. Bunun için idmanlarımızı Cuma akşamına kadar sürdüreceğiz. Ligde oynadığımız 6 maçta 4 galibiyetimiz, 2 mağlubiyetimiz var ve 12 puana sahibiz. Ligde artarda aldığımız iki mağlubiyet bizi liderlikten
etti. İndiğimiz yere bir daha çıkmak istiyoruz" dedi.