Spor Toto 2. Lig

Spor Toto 2

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup'ta mücadele eden ve aldığı kötü sonuçlarla grubun son sıralarına kadar gerileyen Tarsus İdman Yurdu'nda, Dardanelspor AŞ deplasmanından 1-0 yenik dönülmesi camiada morallerin iyiden iyiye bozulmasına neden oldu.
Geçtiğimiz hafta içerisinde 'kötü gidiş nedeniyle' Mustafa Ceviz ile yollarını ayıran ve teknik direktörlük görevine Mustafa Çapanoğlu'nu getiren Tarsus İdman Yurdu yönetimi, 13 Ekim 2010 Çarşamba günü sahalarında oynayacakları Ofspor maçına dönüm maçı olarak bakıyor.
Dardanelspor AŞ maçında iyi oynamalarına rağmen şansız bir yenilgi aldıklarını söyleyen Tarsus İdman Yurdu Kulübü Başkanı İsmail Akdağcık, "Deplasmanda oynamamıza rağmen başa baş bir mücadele verdik. Öyle ki, iki net pozisyon kaçırdık. Son dakikalara doğru yediğimiz şansız bir golle de sahadan 1-0 mağlup ayrılarak bu haftayı da puansız kapattık. Bu durum bizleri üzüyor" dedi.
Takımın kötü gidişi dolayısıyla geçtiğimiz hafta hoca değişikliğine gittiklerine dikkati çeken İsmail Akdağcık, "Yeni hocamız Mustafa Çapanoğlu'nun başarılı olacağına inanıyorum. Ofspor maçı bizim için çok önemli. Tarsus İdman Yurdu, ilerleyen haftalarda grupta olması gereken üst sıralarda yer alacaktır" diye konuştu.