Milli Futbolcu Hasan Şaş İle Eşinden Eğitime Katkı

Eski Galatasaraylı milli futbolcu Hasan Şaş ile eşi Sibel Şaş, Kilis'te, eğitime katkıda bulundu.

İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Emin Akkurt, Kilis merkeze bağlı Çukuroba İlköğretim Okulu'nun eksiklikleri Eski Galatasaraylı ve Milli futbolcu Hasan Şaş ile İstanbul Florya'daki Özel Sibel Şaş Bale ve Müzik kursu sahibi Sibel Şaş tarafından karşılandığını söyledi.
Akkurt, "Çukuroba İlköğretim Okulumuz 1959-60 eğitim öğretim yılında hizmete açılarak 2000 yılana kadar devam etmiştir. 2000 yılından sonra yeniden yapılmak üzere yıkılan okulumuz geçen yıl eğitim öğretim döneminde hizmete girdi. Geçen yılda Hasan Şaş ile eşi Sibel Şaş tarafından Çukuroba İlköğretim Okulu'na yardımda bulunulmuştu. İstanbul Florya'da faaliyet gösteren Sibel Şas Bale ve Müzik kursu eğitim merkezi yöneticileri öğrencileri ve eski Galatasaraylı Milli futbolcu Hasan Şas'ın yardım elleri
uzandı. Okulumuza kırtasiye malzemesi ve öğrencilerimize ayakkabı gönderildi. Çukuroba İlköğretim Okulu'na yardımlarından dolayı başta Hasan Şaş olmak üzere eşi Sibel hanıma ve Sibel Şaş Müzik bale okulu yöneticileri ve öğrencilerine teşekkür ederim. İl Milli Eğitim Müdürlüğü olarak Hasan Şaş ile eşi Sibel Şaş'a teşekkür belgesi gönderdim" dedi.
(MAD-EYB-EYB-S)