Kayseri Erciyesspor- Mersin İdman Yurdu Maçının Ardından

Bank Asya 1. Lig 7. hafta karşılaşmasında Kayseri Erciyesspor ile Mersin İdman Yurdu 1-1'lik skor ile berabere kaldı. Maç sonrası konuşan teknik direktörler skordan memnun olduklarını dile getirdi.

Kadir Has Stadyumu'nda karşılaşan Kayseri Erciyesspor ile Mersin İdman Yurdu'nda teknik direktörler maç sonrası basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Mersin İdman Yurdu Teknik Direktörü Yüksel Yeşiloava, Erciyesspor deplasmanı öncesi çok çalıştıklarını ve takım karşısında bir puan aldıklarını söyledi. Yeşilova, Erciyesspor'un çok güçlü bir takım olduğunu ifade ederek şunları söyledi:
"Bugün Erciyes deplasmanında zor bir maç oldu. Çalışmalarımızı ona göre yaptık. Bir puan aldık. Burada Erciyesspor'un hakkını yememeliyiz. Çok güzel oynadılar. Levent hoca güzel takım kurmuş. Bizler maçın kopma noktasında yani penaltı gol alsaydı maçı geri çeviremezdik. Ne gerekiyorsa onu yaptık. Arkaya kapandık ve bir kişiyle gol aramaya çalıştık. Önümüze bakmamız gerekiyor inşallah ileriki günlerde puan almaya çalışacağız" dedi.
Mersin İdman Yurdu'nda iyi performans sergileyen Musa Kuş ise Erciyesspor'un fiziksel olarak çok güçlü bir takım olduğunu ve bu duruma göre hazırlıklı geldiklerini ifade etti.
Mehmet Budak'ın 69. dakikada kırmızı kart görmesi ile oyuna 10 kişi devam etmenin daha zor olduğunu söyleyen Kuş, "Çok güzel maçtı. İki takım da kontrollü başladı. Golü biz bulduk. Ama diğer fırsatları değerlendirsek farklı olurdu. İkinci yarı bizim için şansız başladı. Kırmızı kart gördük buradan bir puan aldık fakat Orduspor maçında telafi etmemiz gerekiyor" şeklinde konuştu.
Kayseri Erciyesspor Teknik Direktörü Levent Devrim de yeni başkan Hidayet Aydoğan'dan tam destek aldıklarını ve bu yüzden morallerin yüksek olduğunu söyleyerek, "Zor bir maç bizi bekliyordu. Bakıldığı zaman geçen haftaya göre gol yememiş bir takıma karşı zorlandık ama bugün çok şey yaptık. Daha iyi oynadık. Bugün şanslı taraf biz değildik çünkü topu bir türlü içeriye sokamadık. Bu yüzden de bir puan aldık. Kaybettiğimiz 2 puan var. Diğer rakiplerimizin de kaybettiği puanlar olunca burada biraz sevindik.
Bu da bizim şansımız olsa gerek. Ben yinede ikinci yarıda arkadaşlarımdan memnunum. Önümüzdeki Kartal maçında kaybettiğimiz 2 puanı orada telafi edeceğimize inanıyorum" diye konuştu.
Erciyesspor'un defans oyuncusu Kemal Dulda ise, çok büyük bir avantajı penaltı ile kaçırdıklarını aynı zamanda ikinci yarıya hakim olduklarını dile getirdi. Dulda, maçı izlemeye gelen taraftarlara teşekkür ederek bütün maçlarda bu şekilde kendilerine destek istediğini sözlerine ekledi.