Samsunspor Teknik Direktörü Kalpar Eleştirilere Cevap Verdi

Samsunspor Teknik Direktörü Hüseyin Kalpar, hakkındaki eleştirilere cevap verdi.

Nuri Asan Tesisleri'nde düzenlenen toplantıda açıklamalarda bulunan teknik direktör Hüseyin Kalpar, 4 haftada 5 puan alındığını, 1 gol yendiğini ve 1 gol atıldığını, gol atamama yönünde sıkıntılarının olduğunu söyledi. Takımın ligde orta sıralarda olduğunu ve ligin bitimindeki sonucun önemli olduğunu ifade eden Kalpar, bir maç daha kaybetmesi halinde istifasının söz konusu olmadığını, şu an için hiçbir sorunun bulunmadığını kaydetti. İsimler üzerinden bir şeylerin elde edilmeye çalışıldığını dile getiren
Kalpar, "İsimler üzerinden hareket edilmemeli. Futbol bir takım oyunudur. Eleştiriler yapılır, ben eleştirilere de açık bir insanım ama söylemediğim şeylerin dile getirilmesi, yazılması olmuyor. Herkes herkesi sevecek bir şey diye bir şey yok. Futbolcularımın da arasında sevmeyen olabilir ama herkes işini yapmak zorunda. Ben hak eden herkesi oynatırım. Tarafsız, objektif bakıyorum. Hak eden formayı alır" dedi.
Yardımcı antrenörlük görevini bırakan ve şu an sportif direktör görevine getirilmesi beklenen İsa Turan'la anlaşamadıkları yönündeki soruyu cevaplayan Kalpar, sadece iş konusunda anlaşamadıklarını, başka problemlerinin olmadığını kaydetti.