Gaziantepsporlu Taraftarlar, Sivas'a Çıkarma Yapacak

Gaziantepspor Taraftarlar Derneği ve Büyükşehir Belediyesi işbirliği ile Pazar günü oynanacak olan Sivasspor-Gaziantepspor maçına taraftar ve basın mensupları tam bir çıkarma yapacak.

Konu ile ilgili bir açıklama yapan Gaziantepspor Taraftarlar Derneği Başkanı İrfan Karakuzulu, dernek olarak her zaman hem Gaziantepspor'un hem de Büyükşehir Beyediyespor'un yanında olduklarını söyleyerek, "Biz rüzgara göre yön değiştirmedik. Bu kentin tüm kişi ve kurumları ile birlikte hareket ederek, futbol başta olmak üzere her branşta sportif başarıyı yakalaması için çaba sarf ettik. Ayrışan ve ayrıştıran değil, birleştiren ve bir araya getiren olmaya çalıştık. Bu çabalarımızın karşılığını da her
zaman gerek kişilerden gerekse de kurumlardan aldığımız takdir ve destekle gördük. Sivas maçı için de taraftar ve basın mensupları için bir organizasyon girişimimiz oldu. Bu girişimimiz Büyükşehir Belediyespor Başkanı Ünsal Göksen'in de destekleriyle hayata geçti. Başkan Göksen, her zaman iki kulübün yan yana yürümesi gerektiğine inandıklarını ve Gaziantepspor'a koşulsuz destek verdiklerini söyleyerek bu girişimimizde de yanımızda oldular. Kendilerine taraftarlar adına teşekkür ediyorum. Sivas maçı için
Pazar günü saat 05.00'de Büyükşehir Belediyesi önünde toplanarak hareket edeceğiz. Sivas'ta takımımızı yalnız bırakmayacağız" dedi.
Karakuzulu, bu sezon her iki takımın da giderek yükselen bir grafik çizeceklerine ve taraftarın yüzünü güldüreceklerine inandıklarını kaydetti.