Bandırma Belediyesinin Düzenlediği 3 Gün Sürecek Bilardo Turnuvasına Dünyaca Ünlü Bilardocular Katıldı

Bandırma Belediyesi Kültür ve Spor Etkinlikleri kapsamında düzenlenen, 3 gün sürecek 17 Eylül Türkiye Kupası Bilardo Turnuvası'na Türkiye'nin 40 ayrı vilayetinden gelen dünyaca ünlü bilardocular katılıyor

Bandırma Belediyesi Kültür ve Spor Etkinlikleri kapsamında düzenlenen, 3 gün sürecek 17 Eylül Türkiye Kupası Bilardo Turnuvası'na Türkiye'nin 40 ayrı vilayetinden gelen dünyaca ünlü bilardocular katılıyor.
3 bant bilardo turnuvası Bandırma Mehmetçik caddesindeki Olimpic Bilardo Salonunda başladı. Belediye Başkan yardımcısı Turnuvaya katılan Dünya ve Avrupa Bilardo şampiyonu Tayfun Taşdemir, Lütfü Berk Çenet,Adnan Yüksel,Can Çapak, Yılmaz Özcan, Ahmet Alp, Selim Özden Savaş Bulut, Hacı Arap Yaman ve kalabalık bir bilardocunun katılımında turnuvanın açılışını yaptı.
Turnuvayı 200 den fazla usta bilardocu büyük bir ilgiyle izliyor.3 gün sonra bitecek turnuvada dereceye girenlere kupaları ve ödülleri Belediye Başkanı Sedat Pekel tarafından törenle verilecek. İlk gün İstanbullu Yılmaz Özcan,İzmirli Emin Gayret ve Bursalı Demir Can'ın bilardo oyununu seyirci büyük ilgiyle izledi.