Avni Aker Karnaval Alanına Dönecek

Spor Toto Süper Lig'in 7. haftasında kendi saha ve seyircisi önünde Beşiktaş'ı ağırlayacak olan Trabzonspor'da taraftarlar Hüseyin Avni Aker Stadyumu'nu karnaval alanına çevirmeye hazırlanıyor.

Trabzonlu Gençler, 61 Gençlik ve Trabzonspor Taraftarlar Birliği adına açıklama yapan Özgür Özal, Beşiktaş maçından taraftara büyük bir görev düştüğünü belirterek, "Bunda sadece futbolcularımızın değil taraftarlarımızın da emeği olmalıdır. Sağda futbolcular emeğini gösterirken tribünde buna katkıda bulunmalıdır. Trabzonlu vatandaşlarımızla stadı doldurup karnaval alanına çevirmeliyiz. Beşiktaş maçında alışılmışın dışında bir organizasyon gerçekleştirmeyi planlıyoruz" dedi.
Özal, Özellikle son haftalarda üst üste yaşanan puan kayıpları sonrası oluşan karamsarlığı doğru bulmadıklarını belirterek, "Stadyuma gelen taraftarların takımı maç sonuna kadar desteklemesini bekliyoruz. Tribünlerde uyuma yerine takıma coşku verecek ambiyansı oluşturmalıyız. Tribünlerdeki coşku olmayınca ister istemez futbolcularda bundan etkileniyor. Oluşan bu ortamda özlenen eski maç günlerindeki o havayı tekrar yakalamak, şehrimizi tekrar uyandırmak ve herkese bu şehrin rakiplere cehennem olduğunu
tekrar hatırlatmak için Trabzonspor taraftarları olarak maç günü meydandan stada kadar üstümüzde formalarımızla, ellerimizde meşalelerle sokaklara sığmayarak stadımıza kadar yürümeyi planlıyoruz" diye konuştu.