Adanaspor Yönetiminden Takıma Tam Destek

Bank Asya Lig takımlarından Adanaspor AŞ. Yönetim Kurulu üyeleri Tavşanlı Linyitspor maçı öncesinde antrenmanı ziyaret ederek futbolculara ve teknik heyete başarı dileğinde bulundu.

Turuncu-beyazlı takımın yöneticilerinden ve Adana Emniyet Müdürü Mehmet Salih Kesmez, Asbaşkan Hamza Akgül ile beraber diğer yönetim kurulu üyeleri akşam yapılan antrenmanı izledi. Adana Emniyet Müdürü Mehmet Salih Kesmez futbolcularla yaptığı kısa toplantıda önemli konulara değindi. Adanaspor'da yönetici olmaktan mutlu olduğunu söyleyen Kesmez ''Görev aldığım illerde yer alan profesyonel takımların hepsinde yönetimlerde yer aldım. Şimdi Adanaspor'un başarısı için mücadele edeceğiz. Lige iyi
başlayamadık. Fakat alınacak olan bir galibiyetle yeniden üst sıralara yerleşeceğimizden şüphem yok. Tavşanlı Linyitspor karşılaşması bunun için bir başlangıç olacaktır. Yönetim Kurulu olarak futbolculara sonuna kadar güveniyoruz. Buraya gelmeden önce Başkanımız Bayram Akgül ile telefon görüşmesi yaptım. Kendiside aynı düşüncelere katıldı. Her takım böyle zamanlar geçirebilir. Geçen sezon kaçırdığımız Süper Lig'e bu yıl mutlaka yükselmeliyiz'' dedi.
Adanaspor Asbaşkanı Hamza Akgül zorlukları el birliği ile aşacaklarını ve herkesin bu takıma destek vermesi gerektiğini söyledi. Tavşanlı Linyitspor'u yenerek ilk 3 puan sevincini yaşamak istediklerini belirten Akgül ''Bizi zirveye çıkaracak olan futbolcularımızdır. Pazar günü taraftarımızın bizi yalnız bırakmayacağını düşünüyorum. Yöneticiler olarak teknik heyet ve futbol takımına güvenimiz tamdır. Adanaspor ailesi her zaman başarının peşinde koşacaktır'' şeklinde konuştu.
Daha sonra yöneticiler ve futbolcular teknik heyet ile birlikte hatıra fotoğrafı çektirerek kamuoyuna birlik ve beraberlik mesajı verdiler.