4. Üniversiteler Arası Boks Şampiyonası İçin Hazırlıklar Tamamlandı

4-10 Ekim tarihleri arasında Moğolistan'ın Urambutar kentinde bu yıl 4

4-10 Ekim tarihleri arasında Moğolistan'ın Urambutar kentinde bu yıl 4.'sü yapılacak olan Dünya Üniversitelerarası Boks Şampiyonası için hazırlıklar tamamlandı. Şampiyonaya Elazığ'dan 4 sporcu ile bir teknik direktör katılacak.
Moğolistan'ın Urambatur kentinde yapılacak olan 4. Dünya Üniversitelerarası Boks Şampiyonası'na çeşitli üniversitelerden çok sayıda sporcu katılacak. Şampiyona için hazırlıklar tamamlanarak sporcular bugün Türkiye'den ayrılacak. Şampiyonaya Elazığ Fırat Üniversitesi'nden Teknik Direktör Ragıp Pala, Atatürk Üniversitesi'nden Antrenör Gökhan Yazıcı, Zonguldak Üniversitesi'nden Antrenör Yusuf Öztürk, Adımayan Üniversitesi'nden Vedat Çınar katılacak.
Şampiyonada dövüşecek sporcuların isimleri ise şöyle:
"40 kiloda Ferhat Pehlivan Atatürk Üniversitesi, 52 kiloda Erdal İnalı Ordu Üniversitesi, 56 Kiloda Furkan Ulumemiş Trabzon Karadeniz Teknik Üniversitesi, 60 Kiloda Kerem Gülgen Fırat Üniversitesi, 64 kiloda Onur Sipal Fırat Üniversitesi, 69 kiloda Onur Sipal Fırat Üniversitesi, 75 kiloda Uluç Kaya Atatürk Üniversitesi, 81 kiloda Dildar Gülçek Bozak Üniversitesi, 91 kiloda Bahram Muzzafer Fırat Üniversitesi"
Şampiyonada, Türk ekibini Teknik Direktör Ragıp Pala yönetecek.