Konya Şeker'i tek golle geçti

Ziraat Türkiye Kupası D Grubu 2. maçında İstanbul Büyükşehir Belediyespor Konya Şekerspor'u 1-0 mağlup etti.

Maç sonrası düzenlenen basın toplantısında konuşan İstanbul Büyükşehir Belediyespor Teknik Direktörü Abdullah Avcı, karşılaşmada çok iyi oynayamadıklarını belirterek, "Oyun genel anlamda beni tatmin etmedi. Biraz sıkıntılı oynadık. Rakip bizden fazla topla oynadı. Direkten dönen topları var. Böyle maçlara iyi konsantre olmak lazım. Rakip kim olursa olsun iyi oynamak lazım. Güzel olan 3 puanı almaktı" diye konuştu.

Ligin ikinci yarısı için hazırlıklarını da iyi bir şekilde sürdürdüklerini söyleyen Abdullah Avcı, istikrarlı bir görüntü vermeye çalışacaklarını aktarırken, yeni transferleri Tevfik Köse ve Abdülkadir Kayalı'nın performanslarından da memnun olduğunu ifade etti.
Konya Şekerspor Teknik Direktörü Mehmet Altıparmak, karşılaşmayı tecrübesizlikleri dolayısıyla kaybettiklerini belirterek, "Bu maçtan sonra tüm rakiplerimizin gözü üzerimizde oldu. İyi bir takım olduğumuz ortaya çıktı. Bugün de iyi mücadele ettik. Kazanmak için yeteri kadar şans yakaladık ancak biraz beceriksizdik. Direkten dönen toplarımız oldu. Golü bulsaydık kazanabilirdik" şeklinde konuştu.
İstanbul Büyükşehir Belediyesporlu futbolcu Can Arat ve Tevfik Köse ise rakipleri karşında zorlandıklarını fakat maçtan galip geldikleri için mutlu olduklarını söyledi.
Konya Şekersporlu oyunculardan Cafercan Aksu ve Gökhan Caba ise maçta birçok pozisyonlar bulduklarını fakat değerlendiremediklerini anlattı.