Sivasspor Tunuslu Taider ile sözleşme imzaladı

Turkcell Süper Lig ekiplerinden Sivasspor, Tunuslu orta saha oyuncusu Nabil Taider ile 3 yıllık sözleşme imzaladı.

Sivasspor kulübü, Souleymane Keita'dan sonra Yunanistan birinci lig takımı Xanthi'den Tunuslu orta saha oyuncusu Nabil Taider ile anlaştı.

Kulüp başkanı Mecnun Otyakmaz, "hocamız Muhsin Ertuğral'ın istediği Nabil Taider ile üç yıllık sözleşme imzaladık. Taider Denizlispor kupa maçının ardından takıma katılacak. Transferlerimiz devam edecek. İkinci yarıda taraftarlarımıza güçlü bir Sivasspor izlettirmek istiyoruz" dedi.

İstanbul'da sağlık kontrolünden geçirilen Taider, "Sivasspor'un teklifini hemen kabul ettim. Muhsin Ertuğral hocayı çok iyi tanıyorum. Başarılı bir hoca. Sivasspor'un başarısında büyük pay sahibi olacağına inanıyorum. Sivasspor'un başarısı için ikinci yarı ter dökeceğim. Beni bu forma ile buluşturanlara teşekkür ederim" dedi.

Fransa doğumlu 27 yaşındaki Nabil Taider iki kez Tunus milli takımında forma giydi.

VAN HEERDEN DE İMZALADI


Kırmızı-beyazlılar halen İngiltere'nin Blackburn Rovers takımında forma giyen Güney Afrikalı orta saha oyuncusu Elrio van Heerden ile de anlaşma sağladı.

İstanbul'a gelerek sağlık kontrolünden geçirilen futbolcu iki yıllık sözleşme imzaladı. Orta sahanın sağında görev yapan 1.68 metre boyundaki Van Heerden bir önceki sezon Belçika'nın Club Brugge takımında forma giyiyordu.

26 yaşındaki Van Heerden 31 kez Güney Afrika milli takımında forma giydi.