Servet Çetin: Bazen psikopatlığım tutuyor

Galatasaray'ın başarılı savunmacısı Servet Çetin, kolay vazgeçen bir insan olmadığını söyledi.

Servet Çetin: Bazen psikopatlığım tutuyor
GS TV’de Kamp Günlüğü programına katılan başarılı savunma oyuncusu, bir taraftarın ’Sakat sakat veya maskeyle oynamanın sırrı nedir?’ sorusuna ilginç bir yanıt verip “Bilmiyorum bazen bana böyle psikopatlık geliyor” yanıtını verdi. Başladığı işi bitirmeyi sevdiğini ifade eden milli yıldız şöyle devam etti: “Sadece futbol için değil. Üniversitede de böyle oluyor. Niye gidiyorum okula diyorum. Ama başladığım için bitirmek istiyorum. Biraz hırslıyım.

‘FORVET OYNARIM’

Biraz da dinlediğim müzik türü beni gaza getiriyor. Mesela Portekiz maçının 7. dakikasında sakatlandım ve iç yan bağlarım yırtıldı. Çok önemli bir sakatlık ama ben maça devam ettim.

Takıma hangi hoca gelirse gelsin biz işçiyiz. Hangi sistemi, hangi taktikle oynatmak isterse, bunu biz elimizden geleni iyi şekilde yapmak zorundayız. Nitekim de yeni gelen hocamız farklı bir sistem oluşturdu. Biz de ona en iyi şekilde uyduğumuzu düşünüyorum. Tabi ki zaman zaman aksaklıklarımız oldu. Arkadaşlarım bana ‘Forvet oyna’ diye takılıyorlar. Ben de ’Oynarım’ diyorum. İleride savunma da yaparım, kanatlardan iyi gelirsek gol de atarım.”