Gidecekleri Denizli belirleyecek

Beşiktaşlı futbolcu Holosko, takımdan gönderilecek yabancı futbolcuyu, teknik direktör Mustafa Denizli'nin belirleyeceğini belirtti.

Antalya'da kamp yaptıkları otelin bahçesinde yaptıkları barbekü partisinde Cihan Haber Ajansı'na hazırlıklarını değerlendiren Beşiktaşlı futbolculardan Philip Holosko, "Kamp şu anda harika gidiyor. Üstüne üstlük çok sakat oyuncumuz da yok. Son derece iyi hazırlanıyoruz. Herkes elinden gelenin en iyisini yapıyor. Dolayısıyla ikinci yarıya bomba gibi başlayacağımızı tahmin ediyorum" diye konuştu.

Sakatlığının düzelmesiyle takıma katılması beklenen Arjantinli futbolcu Delgado'yla ilgili soruyu da cevaplayan Holosko, "Elbette Delgado'nun gelişiyle bir yabancının ayrılması gerekiyor. Kimin gideceğine karar verecek kişi de hocamız. Çünkü takımın her şeyinden o sorumlu; o nasıl isterse o olur. Hocamızın verdiği karara da son derece saygılı olacağız. Hoca benimle ilgili karar verirse bu da olabilir" karşılığını verdi.

Holosko, kendi durumu ve takımıyla ilgili olarak, "Sakatlığım tamamen iyileşti, takımla çalışıyorum, maçlarda da oynuyorum. Ama henüz yeterli değil. Takım olarak da ikinci yarıya iyi hazırlanıyoruz. Geçen sene olduğu gibi birinci sırada bitireceğimizi düşünüyorum" ifadelerini kullandı.

KALECİ RAMAZAN: TAKIMA ÇABUK ALIŞTIM


Beşiktaş'ın yeni transferi kaleci Ramazan siyah - beyazlı takımın kalecileri Rüştü ve Hakan'ın sakat olması sebebiyle İstanbul'a geldiğini dile getirerek, "Takım beni çok iyi karşıladı; yabancılık göstermedi. İnşallah gelecek bir hafta içinde zorlu maçlarda güzel performans gösteririz takım olarak. Rüştü abi de çim sahalara bir an önce geri döner" dedi.

Ramazan bir soru üzerine, uzun vadede bir şeyler düşünmek istemediğini kaydederek, "Önümüzdeki zorlu maçlar var, onlarda da güzel performans çıkarmak istiyorum takımla birlikte. Bundan sonrasını Allah bilir" diye konuştu.